Care-i mama, care-i fiica? Elena Gheorghe, mândră de mama ei

image
Elena Gheorghe, al─âturi de mama ei, Marioarafoto: arhiva personal─â

Elena Gheorghe (30 de ani) a s─ârb─âtorit 1 Decembrie ├«n costum popular rom├ónesc, ├«mpreun─â cu mama ei. Vedeta a postat pe contul personal de Instagram o imagine ├«n care apare al─âturi de cea care i-a dat via╚Ť─â ╚Öi a sprijinit-o s─â devin─â c├ónt─ârea╚Ť─â. C├ónd le-au v─âzut ├«mpreun─â, nu pu╚Ťini au fost cei care s-au ├«ntrebat: care-i mama, care-i fiica?

C├ónt─ârea╚Ťa Elena Gheorghe nu putea alege o zi mai bun─â pentru a se m├óndri cu mama ei dec├ót 1 Decembrie. Am├óndou─â ├«n costum popular, z├ómbitoare, cu p─ârul lung, prins ├«ntr-o coad─â l─âsat─â pe un um─âr, Elena ╚Öi Marioara Gheorghe p─âreau mai degrab─â surori dec├ót mam─â ╚Öi fiic─â.

Nu e prima oar─â c├ónd Elena se m├óndre╚Öte cu mama ei, c├ónt─ârea╚Ť─â de muzic─â popular─â, educatoare ╚Öi preoteas─â cu norm─â ├«ntreag─â. Marioara Gheorghe a fost, ├«n tinere╚Ťe, o obi╚Önuit─â a concursurilor ÔÇŁC├óntarea Rom├ónieiÔÇŁ ╚Öi ÔÇŁFloarea din gr─âdin─âÔÇŁ. A contribuit la mai multe albume colective, al─âturi de sora sa, c├ónt─ârea╚Ťa Violeta Man, iar cele mai dragi melodii ├«i sunt ÔÇŁDin Gurghiu de la izvoareÔÇŁ ╚Öi ÔÇŁEu sunt, lume, soacr─â mic─âÔÇŁ, pe care l-a compus special pentru nunta Elenei.

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion ╚Ťiriac png
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
image png
Alexandru Arsinel batran
cub ion ╚Ťiriac png