Caniculă afară, dar și pe Instagram! Mamma mia, ce sexy sunt vedetele din România!

Odată ce soarele a apărut, iar temperaturile din termometre au crescut vertiginos, vedetele din România au renunțat la haine și au fugit la plajă, ca nu cumva arșița să le prindă prin oraș! E căldură mare, mon cher, mai ales pe Instagram, unde româncele noastre, frumoase cum le știm, au luat cu asalt aplicația!

vedete sexy jpg

Și în acest final de săptămână vedetele s-au întrecut în apariții care mai de care mai sexy, semn că soarele nu face echipă bună cu hainele! Totuși, avem câteva frumuseți care câștigă detașat, iar prima de pe lista aparițiilor mai hot ca vremea de afară este Andreea Raicu. Fosta prezentatoare TV a plecat în Grecia și s-a cazat într-o locație idilică, unde are vedere la piscina infinity a resortului, dar și la munți.

Credem că ți-ar plăcea și: Vedete sexy, de peste 40 de ani, din România. Se întrec în poze provocatoare!

andreea raicu sexy

Ce văd munții, însă, putem doar să ne imaginăm! Bruneta, la fel de sexy ca atunci când a primit oferta de a poza în Playboy, a zis „pas” costumului de baie și a ales să poarte, în schimb, Costumul Evei. Da, Andreea Raicu a ales să se bronzeze natural, fără dungi, așa că nu avea rost să poarte sutien, la plajă! Ca un înger, focoasa  brunetă a „îndulcit” apariția cu o eșarfă albă, realizată dintr-un material fluid, pe care a ales să și-o petreacă în jurul mijlocului.

Cristina Spătar și Eda Marcus se întrec în decolteu!

Dacă Andreea Raicu a ales să-și petreacă vacanța în Grecia, Cristina Spătar a ajuns în raiul bogaților, alias Monte-Carlo. Apariția ei cu siguranță nu va trece neobservată, căci solista și-a scos la înaintare toate atuurile, ascunse (nu prea) bine de un costum de baie marca Louis Vuitton. Decolteul generos al vedetei îi umbrește, la propriu, datorită proporțiilor, talia de viespe, dar îi evidențiază silueta clepsidră. Deși greu să te mai concentrezi în asemenea momente, zâmbetul larg ne cam pune pe gânduri! Să fie fericită doar datorită soarelui? Nu prea credem!

S-ar putea să ți se pară la fel de interesant: Ele sunt mămicile trase prin inel

stanga
dreapta
cristina spatar webp
eda marcus
cristina spatar 2 webp
eda marcus
cristina spatar 3 webp
eda marcus
cristina spatar 4 webp
eda marcus

Pe Eda Marcus o putem descrie ca fiind cea mai sexy sirenă, având în vedere costumul de baie multicolor pe care prezentatoarea TV a ales să îl poarte, ca nu cumva să treacă neobservată! Cam greu, știm, având în vedere abdomenul ultra-tonifiat și mersul de gazelă, însă TVR-ista a avut grijă să atragă toate razele soarelui și, cu siguranță, toate privirile!

Sexy-mama Lili Sandu a renunțat la haine, în prima vacanță fără bebe

Lili Sandu nu s-a schimbat din punct de vedere fizic de când a devenit mamă, iar acest lucru nu îl spunem noi: mărturie stau fotografiile pe care vedeta le-a postat pe rețelele de socializare din prima vacanță în care a plecat fără copil! Vedeta s-a așezat la umbră, dar strălucește oricum, căci a optat pentru un costum de baie în culoarea soarelui, iar zâmbetul său e accesoriul perfect pentru întreaga ținută!

Vezi și: Kendall Jenner și Emily Ratajkowski, goale la plajă. Răsfăț maxim cu posteriorul la vedere

stanga
dreapta
lili sandu
lili sandu
lili sandu
lili sandu
lili sandu
lili sandu
lili sandu

Lili se află în Mykonos, alături de partenerul său, Silviu. Rămâne de văzut dacă vacanța lor este una de relaxare, sau dacă vom petrece alături de ei, cu ajutorul rețelelor de socializare, pe ritmuri mediteraneene.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
vlăduța lupău png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
tragedie cobadin jpg
Alexia Eram (6) jpg
David Beckham
image
image
image
image
bodo 2 jpg
Dany D si Liam McIntyre   ziua 2 jpg
foto 1 front insta jpg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Alexia Eram (6) jpg
282326971 572049591109720 3148107186367125443 n jpg