Kendall Jenner și Emily Ratajkowski, goale la plajă. Răsfăț maxim cu posteriorul la vedere

Ultima actualizare:

Cele mai râvnite dive din SUA, Kendall Jenner și Emily Ratajkowski, profită din plin de sezonul cald, așa că au renunțat la haine și au început să facă plajă în reședințe de lux, sau în locuri total neașteptate, care au stârnit amuzamentul internauților. 

Kendall Jenner și Emily Ratajkowski, goale la plajă. Răsfăț maxim cu posteriorul la vedere
Kendall Jenner și Emily Ratajkowski, goale la plajă. Răsfăț maxim cu posteriorul la vedere

Emily Ratajkowski a renunțat la haine și și-a îmbrățișat latura sexy și jucăușă, pentru a oferi fanilor una dintre cele mai adorabile și mai incitante fotografii nud ale unei vedete, de pe social-media. Modelul, care este și mama unui băiat, a afișat un trup fără cusur, cu un posterior bombat și o talie de viespe, în timp ce făcea plajă...în casă, pe covor.

Trebuie să vezi și: Emily Ratajkowski, mai senzuală ca niciodată la un an după ce a născut! Ipostază incendiară

Elementul surpriză din fotografia care a adunat peste 800.000 de aprecieri într-o oră, este chiar câinele ei, Columbo, care s-a așezat lângă stăpână sa, într-o postură identică, astfel că cei doi s-au afișat într-un tandem de senzație. 

Emili Ratajkowski zâmbește cu gura până la urechi, amuzată de acest moment unic alături de patrupedul ei, dornic de atenție și «afirmare» pe social-media. 

,,Băiatul meu", a scris Emily, în dreptul fotografiei, care a generat un val de apreciere din partea fanilor. 

Află și: Emily Ratajkowski l-a acuzat de hărţuire sexuală pe cântăreţul Robin Thicke

Emily Ratajkowski a adoptat blănosul patruped, din rasa ciobănesc german, în 2019, iar de atunci modelul a apărut adeseori alături de simpaticul Columbo, în ipostaze adorabile. Doi ani mai târziu, a venit pe lume și frățiorul uman, al lui Columbo, când Emily a dat naștere fiului ei, Sly. 

Kendal Jenner s-a pozat goală la câteva zile după despărțirea de iubit

Kendall Jenner, sora mai mică a lui Kim Kardashian, a renunțat complet la haine și s-a pozat în timp ce se relaxează la reședința ei de lux, pe un șezlong, lângă piscină, într-o ipostază foarte sexy, dar deloc întâmplătoare. 

Vedeta s-a despărțit în urmă cu câteva zile de iubitul ei Devin Booker, după doi ani de relație și surse din anturajul starletei susțin că este o manieră prin care Jenner ar vrea să-i reamintească fostului ce a pierdut.

Află și: Kendall Jenner, costumată în Pamela Anderson de Halloween. Cât de sexy a arătat

Kendall se află într-o vacanță prelungită, pentru că și viața de model și starletă TV poate fi istovitoare, așa că s-a dedicat celorlalte pasiuni, precum echitația și călătoriile. 

Vezi și: Kendall Jenner a pozat complet goală! Îi dă Instagramul jos imaginea de 8 milioane de aprecieri?

Kendall a mai postat o fotografie în care demonstrează că este extrem de pricepută la echitație și chiar poate parcurge un traseu cu obstacole, fără niciun fel de dificultate. 

image

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
Bradley Cooper (3) jpg
dan negru facebook jpg
Sean Connery, alături de Pamela Salem (stânga) și Barbara Carrera (dreapta), din distribuția filmului ”Never Say Never Again” (1983) jpeg
mihai bobonete copii jpg
halle bailey mica sirena jpg
florin dumitrescu instagram jpg
cub silvia chifiriuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net