Kendall Jenner a pozat complet goală! Îi dă Instagramul jos imaginea de 8 milioane de aprecieri?

Ultima actualizare:

Potrivit zicalei: țara arde și baba se piaptănă, supermodelul internațional Kendall Jenner a luat cu asalt rețeaua de socializare Instagram, după ce a publicat o imagine în care apare complet goală. În doar 24 de ore de când a publicat imaginea, aceasta a strâns peste 8 milioane de aprecieri, însă va rămâne poza pe platformă?

Kendall Jenner a pozat goală Foto: Instagram
Kendall Jenner a pozat goală Foto: Instagram

Instagram-ul are o politică destul de strictă atunci când vine vorba de nuditate, iar multor vedete le-au fost șterse pozele fără „drept de apel”, după ce au pozat în sânii goi. Ulterior, acestea au decis să pună o bandă neagră în zona sfârcurilor pentru a nu intra sub atenția algoritmului care șterge astfel de imagini.

Kendall Jenner, goală pe Instagram!

Cu toate acestea, Kendall Jenner se pare că a renunțat de tot și la banda respectivă! Aceasta a pozat complet goală, cu sânii la vedere, în timp ce stătea întinsă. Desigur, imaginea a fost realizată în timpul unei ședințe foto profesioniste, astfel că nu se vede prea mult în partea de jos, Jenner fiind acoperită de o umbră, însă imaginea a creat chiar și așa „isterie” pe Instagram. Până la urmă, atât mai lipsea, să fie și cu părțile intime la vedere!

Ai rupt internetul!”, i-a comentat o altă utilizatoare a platformei. Kendall Jenner a decis să păcălească puțin platforma de socializare, iar poza în cauză în care apare goală a fost publicată într-o serie de mai multe fotografii, nefiind chiar aceea pusă în prim plan.

În primele imagini, supermodelul apare tot în ipostaze sexy, în costum de baie sau fără sutien, doar acoperită de un sacou. A treia poză din acest șir a fost însă cea care i-a dat pe spate pe urmăritorii ei! Fără inhibiții, Kendall apărea stând întinsă pe o parte, cu sânii dezgoliți și fără lenjerie intimă în partea de jos.

Kendall Jenner are 26 de ani și este fiica lui Kris Jenner cu Bruce Jenner, cel care a devenit de curând însă femeie, purtând acum numele de Caitlyn Jenner. Surorile ei sunt, de asemenea, la fel de cunoscute, Kylie devenind chiar milionară în 2020, la doar 22 de ani. Acum, aceasta are 24 de ani și a devenit între timp și mămică pentru a doua oară.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net