Kylie Jenner a devenit mamă pentru a doua oară. Mesajul adorabil transmis de Kim Kardashian

Ultima actualizare:

Kylie Jenner a anunțat că a devenit mamă pentru a doua oară. Starul din ”Keeping Up With The Kardashians” a confirmat că băiețelul ei a venit pe lume la doar o zi după aniversarea de patru ani a fiicei ei.

Kylie Jenner și Travis Scott mai au o fetiță, Stormi (4 ani). Foto: Getty Images
Kylie Jenner și Travis Scott mai au o fetiță, Stormi (4 ani). Foto: Getty Images

E fericire mare în clanul Kardashian-Jenner. Kylie Jenner (24 de ani) a devenit mamă pentru a doua oară. Sora lui Kim Kardashian a născut un băiețel pe 2 februarie, la numai o zi după ce fiica ei, Stormi, a împlinit patru ani.

Fericita mămică a făcut anunțul pe Instagram, printr-o imagine cu mâna ei ținând mâna bebelușului. Kylie și pernerul ei de viață, Travis Scott, au refuzat, deocamdată, să dezvăluie numele fiului lor.

Surse din apropierea familiei au declarat pentru TMZ că Kylie se descurcă foarte bine în postura de mamă de doi, iar Stormi e foarte încântată să aibă un frate mai mic.

Clanul Kardashian-Jenner a reacționat imediat la mesajul lui Kylie de pe Instagram. Kim Kardashian a postat un emoji de copil înger și o inimă albastră.

„Mami de două vieți”, a transmis, entuziasmată, sora cea mai mare a lui Kylie, Kourtney Kardashian, care a adăugat o inimă roșie și emoji cu mâini rugătoare.

Acesta este cel de-al 19-lea nepot al lui Caitlyn Jenner

Celebrul tată Caitlyn Jenner al lui Kylie - care se mândrește cu 17,3 milioane de urmăritori pe rețelele sociale – a preluat anunțul făcut de fiica lui pe Instastory cu un comentariu emoționant: „Te iubesc @kyliejenner!”.

Bebelușul lui Kylie este cel de-al 19-lea nepot al transgenderului de 72 de ani.

Kris Jenner, mama și managerul clanului, a fost căsătorită de două ori, prima dată cu avocatul Robert Kardashian, care a decedat în 2003 și alături de care are patru copii, trei fete și un băiat: Kourtney Kardashian (42 de ani), Kim Kardashian (41), Khloe Kardashian (37) și Robert (Rob) Kardashian (34). După divorțul din 1991 de Robert, Kris (66) și-a refăcut viața amoroasă alături de medaliatul olimpic Bruce Jenner (72), împreună cu care are două fete, Kendall Jenner (26) și Kylie Jenner (24). Aceasta a divorțat ulterior și de Bruce, în 2015, după ce acesta a decis că își dorește să devină femeie, făcând o schimbare de sex în acest sens și purtând acum numele de Caitlyn Jenner.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net