Kim Kardashian a intrat în topul miliardarilor Forbes. Ce afaceri profitabile deține

Ultima actualizare:

    Kim Kardashian a intrat în topul miliardarilor întocmit de ForbesFoto: Instagram
Kim Kardashian a intrat în topul miliardarilor întocmit de ForbesFoto: Instagram

Pandemia i-a priit buzunarului lui Kim Kardashian. Vedeta a depășit pragul de un miliard de dolari în ceea ce privește averea strânsă, grație televiziunii, dar și a două afaceri: SKIMS- haine modelatoare- și KKW- cosmetice. Astfel, Kim a intrat pentru prima dată în topul miliardarilor întocmit de Forbes.

Despre Kim Kardashian, Forbes a transmis: "valorează acum 1 miliard de dolari, faţă de 780 de milioane de dolari, în octombrie, mulţumită a două afaceri profitabile - KKW şi Skims - precum şi banilor obţinuţi din televiziune şi contracte de endorsement şi unui număr de investiţii mai mici”.

Kim Kardashian a fondat KKW Beauty în 2017, promovându-şi şi vânzând produsele online, cu sprijinul social media. Contul ei de Instagram este urmărit de 213 milioane de utilizatori. În 2019, ea a lansat linia de haine modelatoare Skims.

Și soțul de care se află în divorț, Kanye West, este în acest top, cu 1,8 miliarde, cei mai mulți bani fiind făcuți cu ajutorul imperiului vestimentar Yeezy.

Forbes i-a retras lui Kylie Jenner titlul de "cea mai tânără miliardară din lume"


    Kylie JennerFoto: Instagram
Kylie JennerFoto: Instagram

Revista americană Forbes, care i-a acordat în 2019 lui Kylie Jenner titlul de cea mai tânără miliardară, a decis să i-l retragă. Vedeta, deținătoarea a unui adevărat imperiu cosmetic, este acuzată de faptul că a mințit referitor la averea sa.

Publicația a pus ascensiunea vedetei pe seama succesului companiei sale de cosmetice, fondată în anul 2015 și care include mărcile Kylie Cosmetics și Kylie Skin și a continuat să investigheze profitul de care se bucura compania întrucât exista suspiciunea unor declarații false. Kylie Jenner a anunțat că vinde 51% din companie gigantului Coty pentru suma de 600 milioane de dolari, iar Forbes a precizat că a primit din partea contabilului familiei declarații fiscale care sugerau că firma a avut vânzări de peste 300 de milioane de dolari în anul 2016. Însă informațiile furnizate de Coty sunt altele față de cele oferite de contabilii lui Kylie Jenner. Potrivit Coty, "firma vedetei este semnificativ mai mică și mai puțin proftabilă decât o arată datele". 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net