Kylie Jenner dezvăluie ce mănâncă de arată așa de bine


    Face și gimnasticăFoto: Instagram
Face și gimnasticăFoto: Instagram

Fotomodelul și femeia de afaceri Kylie Jenner dezvăluie ce mănâncă de arată așa de bine. Ea și-a împărtășit secretele pe rețelele sociale.

Kylie Jenner, în vârstă de 24 de ani, dezvăluie ce mănâncă de arată așa de bine. Reușește să aibă un trup perfect nu numai datorită permenentei sale prezențe în sala de gimnastică, ci mai ales datorită dietei sale echilibrate. Regimul ei alimentar este mai ușor de urmat decât cele ale surorilor ei, Kourtney și Kim Kardashian, susțin jurnaliștii de la revista ”People”. Kylie a dezvăluit ce mănâncă în fiecare zi pentru a avea un corp frumos și sănătos. La micul dejun, mănâncă iaurt cu cereale, mure, zmeură și frunze de mentă. În loc de cafea, bea ceai matcha cald, bogat în antioxidanți, care potențează metabolismul, ajută inima și previne cancerul datorită conținutului ridicat de antioxidanți.

Kylie Jenner, cel mai bine plătită vedetă din 2020. Pe cine a reușit să bată

Fiță de 12.000 de dolari! Fata de nici 3 ani a lui Kylie Jenner are ghiozdan scump cât o mașină

La prânz preferă salatele

În loc de gustări între mese, Kylie Jenner spune că bea apă naturală de cocos. La prânz mănâncă în primul rând salate verzi, coriandru, susan, carne numai de pui, arahide, struguri, apă cu lămâie în care pune câteva picături de clorofilă. La cină, Kylie mănâncă paste cu pui, salată de castraveți și rucola, sparanghel la grătar cu puțină mozzarella, ca să nu meargă la culcare cu stomacul gol. Când îi e poftă de dulce își îngăduie și câte o prăjitură cu ciocolată. Fotomodelul și femeia de afaceri Kylie Jenner dezvăluie ce mănâncă de arată așa de bine.

cub lia bugnar theo rose png
cub camelia șucu (1) png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub Kirstie Alley
profimedia 0742415693 jpg
Kanye West
cub emma corrin png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
cub Kirstie Alley