Kylie Jenner dezvăluie ce mănâncă de arată așa de bine

Ultima actualizare:

    Face și gimnasticăFoto: Instagram
Face și gimnasticăFoto: Instagram

Fotomodelul și femeia de afaceri Kylie Jenner dezvăluie ce mănâncă de arată așa de bine. Ea și-a împărtășit secretele pe rețelele sociale.

Kylie Jenner, în vârstă de 24 de ani, dezvăluie ce mănâncă de arată așa de bine. Reușește să aibă un trup perfect nu numai datorită permenentei sale prezențe în sala de gimnastică, ci mai ales datorită dietei sale echilibrate. Regimul ei alimentar este mai ușor de urmat decât cele ale surorilor ei, Kourtney și Kim Kardashian, susțin jurnaliștii de la revista ”People”. Kylie a dezvăluit ce mănâncă în fiecare zi pentru a avea un corp frumos și sănătos. La micul dejun, mănâncă iaurt cu cereale, mure, zmeură și frunze de mentă. În loc de cafea, bea ceai matcha cald, bogat în antioxidanți, care potențează metabolismul, ajută inima și previne cancerul datorită conținutului ridicat de antioxidanți.

Kylie Jenner, cel mai bine plătită vedetă din 2020. Pe cine a reușit să bată

Fiță de 12.000 de dolari! Fata de nici 3 ani a lui Kylie Jenner are ghiozdan scump cât o mașină

La prânz preferă salatele

În loc de gustări între mese, Kylie Jenner spune că bea apă naturală de cocos. La prânz mănâncă în primul rând salate verzi, coriandru, susan, carne numai de pui, arahide, struguri, apă cu lămâie în care pune câteva picături de clorofilă. La cină, Kylie mănâncă paste cu pui, salată de castraveți și rucola, sparanghel la grătar cu puțină mozzarella, ca să nu meargă la culcare cu stomacul gol. Când îi e poftă de dulce își îngăduie și câte o prăjitură cu ciocolată. Fotomodelul și femeia de afaceri Kylie Jenner dezvăluie ce mănâncă de arată așa de bine.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net