Kylie Jenner, cel mai bine plătită vedetă din 2020. Pe cine a reușit să bată

Ultima actualizare:

    Kylie a fost supărată cănd a fost descoperită că nu e încă miliardarăFoto: Instagram
Kylie a fost supărată cănd a fost descoperită că nu e încă miliardarăFoto: Instagram

Kylie Jenner a fost numită cel mai bine plătită vedetă din 2020. Ea a reușit să le bată pe faimoasele ei surori și pe marile staruri de la Hollywood.

Kylie Jenner, în vârstă de numai 23 de ani, a fost numită cel mai bine plătită vedetă din 2020, potrivit revistei ”Forbes”. Ea a reușit să încaseze uriașa sumă de 540 de milioane de dolari, după deducerea taxelor, după ce a vândut 51% din firma ei, Kylie Cosmetics, companiei Coty, Inc. Cu suma de 600 de milioane de dolari în noiembrie 2019. Câștigul obținut o face să se situeze pe primul loc în topul persoanelor cu cele mai mari venituri obținute anul acesta. Anul trecut, Kylie a fost numită cea mai tânără miliardară care a făcut bani pe propriile puteri. Anul acesta s-a dovedit că încă nu e miliardară și acuzată de raportări false, care au făcut-o să sufere mult.

Kylie Jenner, cel mai tânăr miliardar din lume în topul Forbes

Kylie Jenner și-a șocat fanii când a ieșit pe stradă nemachiată! Diferențele sunt uriașe

Pe locul doi în top, cumnatul său

Pe locul doi în top se situează cumnatul său, rapperul Kanye West (43 de ani), care a câștigat suma de 170 de milioane de dolari datorită liniei lui de modă Yeezy și a afacerii semnate între Adidas și pantofii de sport Yeezy. Averea lui a ajuns la 1,3 miliarde de dolari. Soția sa, Kim Kardashian, cu banii din show-ul Keeping Up With The Kardashians și brandurile KKW Beauty și SKIMs, se situează pe locul 48 în top cu un câștig de 49,5 milioane de dolari.

Lista celor mai bine plătiți actori în 2020

În lista celor mai bine plătiți actori în 2020, pe primul loc se situează Dwayne Johnson (48 de ani), cu suma de 87,5 milioane de dolari, bani câștigați pentru viitorul film, ”Red Notice”, și pentru succesul său ”Under Armour line, Project Rock”. Urmează Ryan Reynolds (44 de ani), care a încasat 71,5 milioane de dolari pentru ”Six Underground” și ”Red Notice” și Mark Wahlberg (49 de ani), care a câștigat 58 de milioane de dolari pentru comedia ”Spenser Confidential” și docuseriile ”McMillions” și ”Wahl Street”.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net