Emily Ratajkowski, mai senzuală ca niciodată la un an după ce a născut! Ipostază incendiară

Ultima actualizare:

Fotomodelul Emili Ratajkowski a publicat pe paginile de socializare o imagine în care este complet goală și își acoperă sânii și zonele intime doar cu mâinile. Vedeta a etalat un trup absolut perfect la un an după ce a dat naștere primului copil. 

image

Modelul Emily Ratajkowski, în vârstă de 30 de ani, a pus internetul pe jar, după ce a publicat o imagine în care este pozată complet goală. Fotomodelul a dorit să marcheze un an de la nașterea fiului ei și să demonstreze că a revenit la silueta care a consacrat-o. 

Poza care a înnebunit fanii, o înfățișează pe Emili Ratajkowski, în timp ce stă complet dezbrăcată, în cada de baie, iar vedeta își acoperă sânii și zonele intime doar cu mâinile. 

image

Imaginea mămicii care emană o senzualitate debordantă a adunat peste un milion și jumătate de aprecieri pe contul de Instagram al vedetei, semn că celebrul model se bucură de aceeași notorietate chiar și după ce a născut. 

Emily Ratajkowski l-a acuzat pe Robin Thicke de hărțuire sexuală

Emily Ratajkowski a devenit cunoscută în 2013, după ce a apărut în clipul artistului Robin Thicke, alături de alți cântăreți americani celebri. Anul trecut fotomodelul l-a acuzat pe solistul Robin Thicke de hărțuire sexuală, potrivit relatărilor ei din biografia care a fost lansată în noiembrie 2021. 

Fotomodelul a povestit că artistul american a atins-o de mai multe ori pe sâni, fără consimțământul ei, în timpul filmărilor pentru videoclipul Blurred Lines. 

Emily Ratajkowski a spus și de ce anume a decis să păstreze tăcerea asupra acestui moment dificil. Fotomodelul a subliniat că a dorit să păstreze o atitudine profesională și să nu creeze un scandal. 

Mily Ratajkowski și-a surprins fanii când s-a căsătorit cu iubitul ei, Sebastian Bear-McClard,după doar câteva săptămâni, de relație. Cununia a avut loc în New York City în 2018, iar la scurt timp cuplul a anunțat că așteaptă primul lor copil împreună.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
David Enache si Iuliana Marciuc cu Raluca Moianu si Mara jpg
09 Ioana Hotăran DSC9733 jpg
mario, andreea esca si colegii de la romania te iubesc jpg
carmen grebenisan jpg
stephan pelger instagram jpg
banner dan negru png