Kendall Jenner, criticată pentru petrecerea de Halloween

Ultima actualizare:

    Kendall s-a deghizat în Pamela Anderson
Kendall s-a deghizat în Pamela Anderson

Kendall Jenner a fost criticată pentru că a făcut petrecere de Halloween la vreme de pandemie. A pățit ca sora ei, Kim Kardashian, care a fost criticată pentru dezmățul pe care l-a făcut recent de ziua ei pe o insulă privată.

Fotomodelul și vedetea de televiziune Kendall Jenner (24 de ani) a fost criticată pentru că a făcut o petrecere fără măști și distanțare socială . Ea s-a costumat în eroina interpretată de Pamela Anderson în filmul ”Barb Wire” din 1996. Kendall a făcut petrecerea în Los Angeles. Ea a cerut invitaților să nu pună poze de la peterecere pe rețelele sociale. Însă mulți oaspeți, inclusiv sora ei, Kylie Jenner, au ignorat rugămintea. Ei au postat fotografii de la petrecere pe rețelele sociale provocând un mare scandal. În poze se vedea că mulți dintre invitați nu purtau măști. Ziua de 31 octombrie e dedicată sărbătorii de Halloween, numită și Sărbătoarea tuturor sfinților. Oamenii se deghizează în monştri, cu acest prilej, pentru a speria spiritele rele. Sărbătoarea e de orgine celtică și a ajuns în SUA o dată cu imigranții irlandezi

Kendall Jenner, în sânii goi pe Instagram. Cum a fentat regula care interzice nuditate

/Kendall Jenner, cu sfârcurile la vedere în Paris! S-a văzut tot prin rochia transparentă

Sora ei a spus oaspeții la teste medicale

Sora lui Kendall Jenner, Kim Kardashian, s-a serbat nu demult pe o insulă privată liberă de COVID-19. Vedeta de televiziune a fost criticată pentru că a organizat o mare distracție la vreme de pandemie. A fost o petrecere de pomină, organizată de mama lor, Kris Jenner. Petrecerea a avut loc pe o insulă privată unde nu existau cazuri de infecatre cu COVID-19. Au participat 40 de invitați, rude și prieteni. Cu toții au trebuit să se supună unor teste medicale înainte de a ajunge pe insulă. Timp de două săptămâni, invitații au fost supuși testelor medicale și carantinei, pentru ca sărbătorita să se asigure că nimeni nu se va îmbolnăvi de COVID-19. S-a dansat, s-au făcut curse cu biciclete, s-a înotat în apropiere de balene și s-a făcut plajă, a povestit Kim. Kendall Jenner a fost criticată pentru că a făcut petrecere de Halloween fără să respecte măsurile de prevenire a infectării cu virusul COVID-19.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net