Claudia Pavel dă startul aparițiilor HOT de pe litoralul românesc!

Ultima actualizare:

Claudia Pavel, 37 de ani, a făcut senzație pe plaja din Mangalia! Vedeta a purtat un costum de baie minuscul, care-i lăsa la vedere trupul tonifiat de fotomodel. Artista reușește să se mențină într-o formă fizică atât de bună, încât nimeni n-ar zice că este mama unui băiețel în vârstă de 8 ani. 

Claudia Pavel dă startul aparițiilor HOT de pe litoralul românesc!
Claudia Pavel dă startul aparițiilor HOT de pe litoralul românesc!

Claudia Pavel s-a afișat pe plaja din Mangalia într-un costum de baie extrem de decoltat, care-i evidenția trupul fără cusur, cu talie de viespe și picioare sculptate. Vedeta este o apariție cu adevărat exotică, cu pielea bronzată și privire povocatoare. 

Vezi și: «Felina» Claudia Pavel s-a «pisicit» pe plajele din Republica Dominicană! Imagini de senzație

Vedeta a postat imaginea pe contul personal de socializare, iar fanii au fost extrem de entuziasmați s-o vadă pe una dintre cele mai sexy mămici din showbiz-ul românesc, cum se răsfață sub razele soarelui. 

Claudia este originară din Mangalia, un loc pe care îl numește acasă chiar și în prezent, deși vedeta locuiește în București, iar câteodată vizitează și SUA, unde se stabilise în perioada mariajului cu Jeremy Lewis, tatăl fiului ei, Noah. 

Nu rata nici: Claudia Pavel, poze superbe la plajă, în Dominicană, cu fiul și sora

Claudia Pavel s-a războit cu fostul logodnic pe custodia fiului lor

Claudia Pavel a fost plecată în SUA în perioada 2011-2013, unde s-a logodit cu jucătorul de baschet Jeremy Lewis, însă relația lor nu a funcționat, iar cei doi nu au ajuns niciodată la altar. Artista locuia în reședința de lux a socrilor, dar a ales să se întoarcă în România, unde l-a adus pe lume pe fiul ei. Fostul partener a dat-o în judecată pentru custodie, dar cântăreața a avut câștig de cauză, astfel că micuțul a rămsa alături de ea. 

Din nefericire, relația dintre Claudia și tatăl copilului este inexistentă, după cum declara artista însăși într-un interviu. 

,,Cred că nimic nu este întâmplător în viață. Eu cred că noi ne-am întâlnit să-l facem pe Noah, eu m-am născut în momentul în care l-am născut pe Noah și el este lumina ochilor mei. Eu nu am existat până el a venit în viața mea”, mai spunea cântăreața.

Claudia Pavel a apărut în lumina reflectoarelor la începutul anilor 2000, ca membră a trupei Candy. Grupul s-a destrămat, iar Claudia Pavel s-a lansat într-o carieră solo sub numele de Cream. Artista a decis până la urmă să se retragă din lumina reflectoarelor și să se concentreze pe construirea unei familii. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net