Claudia Pavel, poze superbe la plajă, în Dominicană, cu fiul și sora

În 2018 a făcut senzație în primul sezon "Exatlon" și s-a îndrăgostit de Republica Dominicană, locul în care s-a filmat show-ul. Solista Claudia Pavel, ex-Cream, merge des în vacanță pe acele meleaguri exotice și de fiecare dată mai găsește ceva nou de vizitat. Iată că acum solista este din nou la Marea Caraibilor, cu sora ei, Paula, și fiul Noah.

image
Claudia Pavel, Paula Pavel și Noah. Foto: arhivă personală

După un zbor de 12 ore, cu escală, unii nu vor să mai audă de destinații exotice, însă acest lucru nu este valabil și pentru Claudia Pavel. Solista este pentru a treia oară la aproape 9.000 de kilometri distanță de casă, în Republica Dominicană, acolo unde a mai fost în 2018 și în 2021. 

"Suntem deja aici, stăm 10 zile să ne relaxăm, să ne încărcăm bateriile după o perioadă  stresantă. Am fost ocupată cu repetițiile pentru Eurovision și am avut și eu proiectele mele, iar acum încerc să mă reconectez și să mă relaxez. Îmi plac mult locurile acestea și mă bucur că sunt cu cei dragi mie aici", ne-a povestit Claudia, direct de sub soarele din Republica Dominicană.

Citește și: Ce dietă are Claudia Pavel şi cum a devenit bombă-sexy la 34 de ani

Claudia și Paula, sora ei, au publicat pe Instagram imagini de la plajă, iar fanii au fost în delir, căci fetele au ce arăta. Solista arată trăsnet într-un costum de baie verde închis, foarte decupat, iar bronzul puternic i-a pus și mai mult silueta în evidență. Și Paula are un trup tras ca prin inel.

Se relaxează după stresul de la Eurovision

Claudia Pavel, împreună cu Minodora, Diana Bucșă și Costi Ioniță au avut o participare controversată la Selecția națională a Eurovision de anul acesta. Au fost voci care au contestat melodia semnată de Costi Ioniță, pe motiv că era o reinterpretare a unei piese vechi de 10 de ani. În final, piesa a rămas în concurs, dar nu a câștigat. La finala Eurovision din luna mai de la Torino, România va fi reprezentată de WRS, cu piesa Llamame.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

cub andreea antonescu png
Lia Bugnar
hororoscop jpg
cub cheating wife png
image png
image png
colaj gina pistol  irina fodor png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub andreea antonescu png
image png
Lia Bugnar
image png
Britney Spears FOTO EPA-EFE
Cleopatra Stratan nunta PNG