Ce dietă are Claudia Pavel şi cum a devenit bombă-sexy la 34 de ani

image
Claudia Pavel are un trup de fotomodel, după ce și-a făcut abonament la sala de sport

Are 34 de ani, este mămica unui băiețel de șase ani, și arată super. Claudia Pavel, alias Cream, fostă concurentă la ”Ferma” (PRO TV), ne-a spus ce ritual are pentru a arăta atât de bine.

”Nu o să vă spun niciodată câte kilograme am. Am dimensiuni ok, dar nu sunt perfectă, un pic mai mare, un pic mai mică, în alte părți, dar eu sunt mulțumită cu mine însămi. Am 34 de ani și până la vârsta asta am avut timp să îmi cunosc corpul foarte bine și știu când exagerez, când trebuie să tai.

image
Claudia Pavel are un trup de fotomodel, după ce și-a făcut abonament la sala de sport

Am metabolism foarte bun, gene foarte bune, chiar dacă exagerez cu mâncarea nu mă umflu peste noapte. Încerc să am un stil de viață sănătos, și dacă am zile în care poftesc la ceva, mănânc fără probleme, însă a doua zi am grijă să nu mai exagerez. În general, poftesc la dulciuri, am vise erotice cu torturi, nu cu bărbați. Abia aștept să vină zilele noastre de naștere ca să mai comandăm câte un tort. De obicei îmi încep ziua cu o cafea, apoi iau tot felul de suplimente sănătoase și îmi fac ovăz cu lapte de soia sau de migdale, cu dulceață organică, afine, banane. Apoi, la prânz, grătar cu salată, iar seara, la cină, am mâncat paste integrale cu ton și sos de roșii făcut de mine. Iar seara, ceva sănătos sau la ce poftesc. Fac sport foarte mult”, a spus pentru Click! Claudia Pavel. 

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
mihai bendeac stela popescu si arsinel
cub oana zavoranu png
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
cristian tudor popescu arșinel png
juriul Te cunosc de undeva! jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
Ion Luca Caragiale FOTO Shutterstock jpg
Nord Stream FOTO Shutterstock
image
image
image
image
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg
FotoJet (1) jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel