VIDEO Claudia Pavel a filmat timp de 3 zile, 29 de videoclipuri, cu 25 de copii. Cum sună "Cântecele literelor"

Ultima actualizare:

    Claudia Pavel a lansat o surpriză de Ziua Copiluluifoto: Instagram
Claudia Pavel a lansat o surpriză de Ziua Copiluluifoto: Instagram

Îndrăgita solistă tocmai a lansat, de Ziua Copilului, unul dintre cele mai importante proiecte ale ei. Claudia Pavel, alături de copiii de la Școala Waldorf Sofia din Brașov, dar și alături de fiul ei, Noah, a filmat "Cântecele literelor".

"Ideea s-a născut datorită lui Noah, fiul meu. Când era mic îmi doream să-i pun o piesă în română, cu litere. Copii mici trebuie să învețe din joacă. Nu există un proiect muzical distractiv, educativ și modern în același timp, decât în engleză. Proiectul se numește "Cântecele literelor" și poate fi urmărit pe pagina de Youtube al Academiei Micilor Artiști. La acesta am fost ajutată de Miron și Angelica Moga și de Alex Luft, cu care am compus piesele. Am făcut niște cursuri, workshopuri, și proiectul l-am înregistrat la Brașov, cu niște copii extraordinari. Filozofia Waldorf include un instrument în viața copilului. Învață în joacă și e o filozofie care pe mine m-a atras mult și atunci copiii de acolo s-au potrivit mănușă proiectului".

"Sunt de fapt copii care au absolvit Academia Micilor Artiști, și ei au participat la înregistrări. Pe 1 iunie vom lansa litera A, câte unul pe săptămână, am filmat 29 de videoclipuri în 3 zile - 3 minute fiecare. Un recod. Cu 25 de copii, alături de Noah (8 ani și jumate), care acum termină clasa 1. Toți copiii au rolurile principale, au între 4 și 15 ani și toți au fost foarte implicați de la început. O experiență pentru ei, sunt încântați, au și spus, cât de tare e să le facem cadou copiilor din România acest proiect, că sunt conștienți de faptul că vor scrie istorie. Ideea ne-a venit, mie și surorii mele pentru Noah", ne-a spus Claudia, în exclusivitate.

Citește și:

Claudia Pavel s-a întors în Republica Dominicană. Și alți concurenți de la Exatlon revin în junglă, pentru vacanță

VIDEO Claudia Pavel și-a luat serviciu în orașul natal și îi merge bine: «Trebuie să fac și altceva, din motive financiare»

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net