Flavia Mihășan arată incredibil în costum de baie, după două sarcini! Imaginile care au adunat mii de aprecieri

Ultima actualizare:

Flavia Mihășan, în vârstă de 37 de ani, este mama a doi copii, de trei și un an. Fosta asistentă a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani a reușit să revină în timp-record la silueta de vis pe care o avea înainte de cele două sarcini! 

Flavia Mihășan este într-o vacanță departe de România
Flavia Mihășan este într-o vacanță departe de România

Aflată într-o vacanță exotică, departe de România, cu iubitul Marius Molodvan și cei doi copii, Flavia Mihășan a distribuit pe contul personal de Instagram mai multe imagini în care apare în costum de baie.

Citește și: Motivul pentru care Flavia Mihășan a respins patru bone 

În imagini, Flavia poartă un costum de baie negru, iar abdomenul tonfiat și picioarele fără mic de celulită nu trădează faptul că într-un interval de patru ani a devenit mamă de două ori. Este cunoscută pasiunea Flaviei pentru dans și sport, așadar putem înțelege cum a reușit să dea jos kilogramele pe care le-a acumulat. 

Flavia Mihășan este în vacanță departe de România
Flavia Mihășan este în vacanță departe de România

Imaginile distribuite de Flavia au fost apreciate de pestee 2.000 de persoane în mai puțin de șase ore de la publicare, iar internauții au fost divizați în două tabere: cei care au complimentat-o pentru modul în care arată și cei care au fost de părere că vedeta a slăbit prea mult și arată nesănătos. 

Flavia Mihășan a revenit la forma fizică de invidiat pe care o avea înainte de cele două nașteri
Flavia Mihășan a revenit la forma fizică de invidiat pe care o avea înainte de cele două nașteri

Flavia Mihășan a pus cariera pe plan secund după nașterea copiilor săi, Carol și Tudor și s-a dedicat creșterii lor. După trei ani pe care i-a petrecut departe de scenă și de ringul de dans, Flavia recunoaște că se gândește cu drag și dor la clipa în care va dansa din nou în fața oamenilor care îi apreciază munca.

„Mi-e foarte dor de scenă, dar o să revin destul de curând. După ce am luat pauza asta mi-am dat seama că va trebui să-mi găsesc resursele din altă parte, pentru că pe mine mă încărca enorm energia pe care o simțeam din partea publicului, când eram pe scenă”, declara Flavia. 

Flavia și Marius Moldovan s-au cunoscut la repetițiile pentru musicalul Mamma Mia, cu ani în urmă. Între ai a existat de la bun început o atracție aparte, iar în timp au decis să acorde o șansă relației. Ei au devenit părinții lui Carol, în vârstă de aproape trei ani și lui Tudor, de doar un anișor. 

Flavia Mihășan a găsit cu greu o bonă potrivită pentru cei doi copii ai săi 

În prezent, Flavia este ajutată și de o bonă. Anul trecut, Flavia a vorbit despre cât de dificilă a fost găsirea bonei ideale. Se pare că nu mai puțin ded patru bone au fost respinse de Flavia și iubitul ei pentru că nu au respectat o serie de reguli de bun simț, după cum ea însăși a declarat. 

Vezi și: Flavia Mihășan și Marius Moldovan, de la un dans în doi la o poveste de iubire

„Două dintre ele nu au trecut testul. Ce faci când intri într-o casă prima dată? Te speli pe mâini! Două s-au dus direct la bebeluș, voiau să pună mâinile nespălate pe el! Celelalte două nu s-au încadrat pentru că nu le-a placut Carol! Nu am pretenția să-mi iubească copiii, dar măcar să simt eu ca mamă că rezonează cu ei. Și nu am simțit acest lucru”, a dezvăluit fosta asistentă TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net