Flavia Mihășan: «Am respins patru bone!» Ce test le-a dat candidatelor

Ultima actualizare:

    Flavia Mihășan a căutat mult până a găsit bona perfectăfoto: arhiva personală/Facebook
Flavia Mihășan a căutat mult până a găsit bona perfectăfoto: arhiva personală/Facebook

Flavia Mihășan, fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a devenit mămică pentru a doua oară în urmă cu trei luni. Fosta asistentă de televiziune a venit în platoul „Teo Show” și a vorbit despre cum este viața cu doi copii.

Frumoasa blondină a mărturisit că nu îi este deloc ușor și că îi este teamă să nu greșească în creșterea celor doi băieți. Flavia mai are un băiețel pe nume Carol, în vârstă de aproape doi ani, care este foarte gelos de când a venit pe lume noul bebeluș al familiei, Tudor.

Flavia a mărturisit că este destul de bulversată și că totul este un haos în casa ei. Ea și soțul ei, Marius, încearcă să facă tot ce le stă în putință ca totul să fie bine, dar uneori se simt amândoi depășiți.

Mai mult, Flavia a încercat din răsputeri să găsească și o bonă, însă căutările au fost zadarnice. A intervievat nu mai puțin de patru candidate la acest post, dar le-a respins pe toate, după un test de bun simț. „Două dintre ele nu au trecut testul. Ce faci când intri într-o casă prima dată? Te speli pe mâini! Două s-au dus direct la bebeluș, voiau să pună mâinile nespălate pe el! Celelalte două nu s-au încadrat pentru că nu le-a placut Carol! Nu am pretenția să-mi iubească copiii, dar măcar să simt eu ca mamă că rezonează cu ei. Și nu am simțit acest lucru”, a dezvăluit fosta asistentă tv, la Kanal D.

Până la urmă, Flavia a reușit să găsească bona perfectă, în persoana unei prietene de familie. „Am găsit-o până la urmă pe doamna Miki, care este o prietenă de familie. E e o minune, este ca o bunică pentru copii!”, a mai spus Flavia. 

Citește și:

Ce schimbată e Flavia Mihăşan de la debutul în televiziune!

image
image
image
image
image
image
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg