«Felina» Claudia Pavel s-a «pisicit» pe plajele din Republica Dominicană! Imagini de senzație

Ultima actualizare:

Claudia Pavel, cunoscută drept Cream, a ales să se concentreze pe carieră în ultima perioadă. Încă de când a participat la „Exatlon”, competiție filmată în Republica Dominicană, vedeta s-a declarat îndrăgostită de insulă. Iată că acum, câțiva ani mai târziu, a revenit pe tărâmul de poveste din America Latină.

«Felina» Claudia Pavel s-a «pisicit» pe plajele din Republica Dominicană! Imagini de senzație
«Felina» Claudia Pavel s-a «pisicit» pe plajele din Republica Dominicană! Imagini de senzație

Claudia Pavel a călătorit într-o viață, cât alții în zece, iar asta nu spunem noi, ci stau drept mărturie sutele de poze pe care solista le-a postat pe rețelele de socializare. Cum este o mare împătimită a colindatului lumii în lung și-n lat, Claudia nu reușește să stea prea mult în România și pleacă pe cine știe unde. De data aceasta, vedeta și fiul ei au optat pentru o destinație exotică: Republica Dominicană.

Citește și Claudia Pavel, decolteu amețitor în finala Eurovision România. Ce ținută a îmbrăcat artista

Nu este prima dată când Cream, așa cum o cunoaștem din anii 2000, ajunge pe insulă, căci acolo a participat la Exatlon. S-a arătat uimită de peisajele pe care le-a văzut și a spus în repetate rânduri în intervenții televizate că își dorește să revină. Zis și făcut! Vedeta a postat și o serie imagini din „escapada” în care l-a avut alături pe fiul său, Noah.

Claudia Pavel în Republica Dominicană
Claudia Pavel în Republica Dominicană

Claudia „Cream” Pavel s-a fotografiat în ipostaze mega-hot!

În vacanța de peste ocean, vedeta s-a lăsat surprinsă de camerele de fotografiat în imagini care mai de care mai senzuale. Nu a lăsat prea multe imaginației, căci a renunțat rapid la haine, pe care le-a înlocuit cu un costum de baie galben, cu imprimeu de felină. Apoi, s-a pus pe poze! Claudia Pavel a încins spiritele pe plaja din Republica Dominicană mai ceva ca soarele.

WhatsApp Image 2022 05 18 at 08 15 46 jpeg

Imaginile au strâns peste patru mii de aprecieri și numeroase vedete au lăudat-o pentru felul în care arată! Raluca Zenga, luptătoarea Diana Belbiță și Cristian Mitrea sunt doar câteva dintre persoanele care i-au complimentat trupul Claudiei.

Claudia Pavel știa că va deveni cântăreață încă din copilărie! Ce făcea la doar doi ani?

Claudia „Cream” Pavel a devenit cunoscută odată cu trupa Candy și, la câțiva ani de la lansare, a decis să încerce o carieră solo. Cu toate acestea, vedeta și-a știut vocația de când era bebeluș, iar de atunci izvorăște și pasiunea ei pentru muzică.

"Am și casete cu bandă doveditoare, aveam 2 ani și cântam frumos. Se înțelegea. Cântam pe notă, lung. Toată lumea și-a dat seama că am talent, că mă auzeau și vecinii. Îmi făceam propriile emisiuni audio și mă înregistram. Am cântat la toate obiectele care semănau cu microfon.

Citește și Claudia Pavel și sora ei, vacanță de lux în Dubai. Au făcut baie în piscină, la etajul 71

De la nașa până la vecina mi-au adus tot ce mi-a trebuit, pentru că asta a fost dorința mea să fiu cântăreață. Mi-au luat microfon, nașa îmi făcea rochiile de scenă, mama îmi cumpăra negativele”, a declarat Cream, la un moment dat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net