Claudia Pavel, decolteu amețitor în finala Eurovision România. Ce ținută a îmbrăcat artista

Ultima actualizare:

Sâmbătă seara, 5 martie, a avut loc finala Selecției Naționale a Eurovision România, unde s-a aflat piesa câștigătoare care ne va reprezenta țara la Torino. Numărându-se printre participanți, Claudia Pavel s-a ambiționat să facă un moment memorabil și cu ținuta, nu doar cu melodia!

Claudia Pavel, decolteu amețitor la Eurovision Foto: Instagram
Claudia Pavel, decolteu amețitor la Eurovision Foto: Instagram

Claudia Pavel, alias Cream, a urcat pe scenă sâmbătă seara, în cadrul finalei Selecției Naționale Eurovision România 2022. Cream a intrat în competiția muzicală cu piesa „România mea", interpretată alături de Minodora și Diana Bucșa. Din echipa lor face parte și Costi Ioniță, care este autorul melodiei, și care a venit să le și susțină pe cele trei în marea seară decisivă. 

Claudia Pavel, decolteu amețitor în finala Selecției Naționale Eurovision România 2022

Cu ocazia finalei, cele trei nu puteau decât să se pregătească intens, atât din punct de vedere muzical, cât și stilistic, pentru a se asigura că dau tot ce au mai bun pentru titlul mult râvnit. Claudia Pavel, Minodora și Diana Bucșa s-au asortat în marea seară, îmbrăcând ținute într-o nuanță de albastru pastel.

Și accesoriile au fost alese asemănător, în tonuri aurii, însă Claudia Pavel a decis să ducă „jocul” la un alt nivel. Aceasta a purtat o rochie lungă cu broderie și un decolteu amețitor, alături de un accesoriu supradimensionat în zona capului. Întregul outfit a fost completat cu cercei mari, aurii.

Foto: Gheorghe Chelu

Și Diana Bucșa s-a prezentat într-un stil asemănător, cu o ținută formată însă din două piese vestimentare, de această dată: bluză și fustă. Materialul ales a fost unul ușor, din voal, iar croiul a fost executat cu multe cute, în ton cu moda. Diana și-a pus în evidență și podoaba capilară, prinzându-și părul într-o coadă pe stilul „Rapunzel”.

Minodora a optat pentru un costum de inspirație masculină, în aceeași nuanță de albastru pastel, format din sacou și pantaloni. Artista s-a conformat, la rândul său, la noile tendințe în modă și nu a purtat nimic pe dedesubtul sacoului, lăsându-și decolteul la vedere. Alături de ele, în backstage, a fost și Costi Ioniță, care a purtat un hanorac al unui brand cunoscut, blugi și o pereche de ochelari de soare, orbit fiind, probabil, de „strălucirea” colegelor lui.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net