Explozie de bikini pe litoralul grecesc. Cum s-au pozat româncele noastre la plajă

Ultima actualizare:

Sezonul cald ne aduce mai aproape de plajă, de mare și de briza plăcută, pe care o apreciem de zece ori mai mult atunci când ne aflăm pe un șezlong, cu muzica preferată în căști sau cu o carte bună.

Românii se bucură de toate beneficiile pe care le aduce un sejur în Grecia
Românii se bucură de toate beneficiile pe care le aduce un sejur în Grecia

Deoarece prețurile în România devin din ce în ce mai mari și mai asemănătoare cu prețurile din Dubai, tot mai mulți cetățeni aleg să-și facă vacanțele în Grecia, unde aceștia se pot bucura de un sejur mult mai ieftin decât la noi în țară.

Româncele par să se bucure cel mai tare de razele prietenoase ale soarelui, de briza aerului și, cel mai important, de tot ce are de oferit litoralul grecesc, pentru o experiență de neuitat.

Pune în aplicare aceste sfaturi pentru un sejur de vis în Grecia: Iată cum puteți vizita mai multe destinații din Grecia pe bani puțini

Cât costă un sejur în Grecia

Pentru un sejur de neuitat în Grecia, o cameră pentru doi adulți poate fi închiriată, la un hotel ce se bucură de piscină și alte facilități de fiță, la doar 171 de lei pe noapte. 

Află mai multe informații despre Grecia urmărind interviul exclusiv cu Anca Drugan: Grecia, altfel! Vacanțe tailor made și experiențe exclusiviste

De altfel, prețurile sunt mult mai mici în Grecia. Dacă la noi poți să dai chiar și 50 de lei pentru gustul grecesc, acesta este mult mai ieftin la el acasă, unde un gyros poate fi achiziționat cu echivalentul a 15 lei. 

Bineînțeles, Grecia este renumită pentru plajele ei curate. Nu o dată, ci de mai multe ori o să auzi că plaja din Marathokampos este recunoscută pentru apele ei incolore, dar și pentru lipsa de deșeuri de pe malul mării. 

Grecia este printre țările care se bucură de un relief foarte variat. Așadar, într-un moment ești la munte, iar după 5 minute de mers, poți să te bucuri de o baie răcoritoare în apele mării. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net