Iată cum puteți vizita mai multe destinații din Grecia pe bani puțini

Primul fior al oricărei vacanțe de vară este întâmpinarea cerului albastru și adierea caldă, atunci când vă dați jos din avion sau din mașină, în funcție de transportul pe care l-ați ales. O vacanță nu trebuie sa va facă gaură în buget! Grecia este una dintre destinațile preferate de români. Peisajul superb, mancarea delicioasă și ospitalitatea pentru care sunt cunoscuți grecii sunt unele dintre motivele pentru care turiștii revin an de an.

Croaziera, un mod ideal de a vizita Grecia foto: Pixabay
Croaziera, un mod ideal de a vizita Grecia foto: Pixabay

Există multe opțiuni pentru sejururi, întrucât Grecia are multe de oferit! Mulți turiști aleg crozierele, pentru a puncta mai multe destinații în același concediu. O croazieră de acest gen poate duce până la 270 de euro. Asta include mâncarea, dar și băutura pe care o consumați. Astfel, puteți vizita cinci destinații, în trei zile, cu doar 90 de euro pe zi.

Citeşte şi: Cum fac faţă turiştii români scumpirilor din Grecia

Într-o croazieră, adrenalina de a ajunge la o nouă destinație este retrăită din nou și din nou pe măsură ce te trezești într-o locație nouă aproape zilnic, potrivit tabloidului britanic The Sun.

Croazierele, potrivite pentru turiştii de toate vârstele

Cele mai populare sunt croazierele pe Marea Egee, care pleacă din Atena și au prima oprire în Mykonos, apoi Santorini, Patmos, Rhodos și Kushadasi (Turcia). La bord, turiștii au parte de mâncare cu specific gregesc și băuturi răcăritoare din belșug. Pe un astfel de vas sunt aproximativ 1.600 de pasageri, iar cabinele sunt încăpătoare. Croazierele sunt pentru turiști de toate vârstele, care vin în familii, cu prietenii sau care călătoresc singuri.

Citeşte şi: Turist român, umilit pe o plajă din Grecia: «Cea mai proastă experienţă»

Există suficient timp pentru plimbări în fiecare dintre aceste destinații, în cele patru nopți și trei zile petrecute în croazieră. 

Începutul de sezon, ideal pentru vacanţă

Sosirea la începutul sezonului însemna că nu vă veți lupta cu mulțimile de turiști pe o masă la un restaurant. Mai târziu în sezon, va trebui să rezervați din timp, dar chiar și asa este o modalitate perfectă de a vă petrece vacanța în Grecia și de a vedea apusul soarelui, în timp ce vă aflați pe vapor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net