Grecia, altfel! Vacanțe tailor made și experiențe exclusiviste

Mai țineți minte refrenul copilăriei? „Ce mică-i vacanța mare și ce dor mi-a fost de ea....” În sfârșit, după doi ani grei de pandemie și după ce am scăpat de restricții, ne dorim ca vacanța 2022 să fie una specială, după pofta inimii noastre. Urmărește ediția Super Travel și află de la Anca Drugan care sunt secretele unei vacanțe reușite și care să se încadreze în bugetul pe care l-ai alocat.

Anca Drugan „Grecia poate să fie vizitată în orice anotimp pentru că poate să ofere mereu altceva"

Google România a prezentat de curând un raport care arată că în perioada martie-mai 2022, căutările românilor au crescut cu 32%, comparativ cu 2019, pe destinațiile turistice internaționale. În topul preferințelor pentru vacanțe se mențin Grecia  Bulgaria și Turcia, în cazul în care nu aleg un pachet  all inclusiv pe litoralul de la noi. 

Când vine vorba despre Grecia, românii au deja trasee turistice  clasice: Paralia Katerini, Halkidiki, Thassos, Chania, Creta, Corfu. 

Dar o vacanță în Grecia înseamnă mai mult decât traseele clasice. Grecia este ea însăși un spațiu care are nevoie de o abordare specială.  

În ediția recentă a emisiunii noastre online,  Anca Drugan, manager agenția de turism îți arată ce înseamnă să descoperi Grecia, altfel si  cum poți să te bucuri de o vacanță tailor made, adică special croită pe nevoile și dorințele tale. 

Cât despre experiențele exclusiviste, Grecia îți oferă o altă perspectivă.  Ce spui de o vacanță  trăită într-un sat,  unde să mănânci la tavernă și unde să cunoști spiritul acelui loc, oamenii, tradițiile,  obiceiurile? Ce spui de un traseu care să te ducă în universul măslinilor și să fii chiar tu cel care să culegi măslinele și să descoperi secretele uleiului miraculos?  

Urmărește emisiunea și vei afla că nu este vorba de prețuri uriașe atunci când vine vorba despre conceptele de exclusivist&tailor made. 

image
Anca Drugan ne spune care sunt cele mai bune opțiuni în Grecia

De exemplu este despre a descoperi insule,  sate și orășele  despre care puțină lume a auzit, dar care sunt incredibil de frumoase, despre tradiții pe care le poți descoperi in timp real, despre sutele de biserici și monumente religioase de pe insula Santorini. La care se adăugă bucătărie tradițională încă neștiută in totalitate,  de foarte mulți turiști. La care se adaugă minunatele trasee legate și de marile sărbători religioase ortodoxe, așa cum este in luna august, Sfânta  Maria. 

„Dacă îți dorești să  explorezi și nu doar să stai la plajă, în Grecia ai multe de descoperit. Fiecare destinație trebuie trăită, simțită. Pentru mine, exclusivist înseamnă timpul, libertatea și fericirea pe care Grecia le oferă.  Luxul este atunci când stai pe plajă, vântul adie ușor și tu simți doar briza mării. Grecia le are pe toate „ spune Anca Drugan. 

Anca Drugan este manager de agenție.  A locuit 13 ani în Grecia, țară pe care o cunoaște la detaliu. Acolo si-a început  cariera in turism. A trecut prin toate posturile specifice industriei,  iar azi vinde vacanțe de zeci de mii de euro.”, spune Anca Drugan.

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
image png
Katie Washbourne jpg
roland stanescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
FotoJet (1) jpg
image png
lamaie jpg
calendar ortodox 2021 4 iulie sfantul ierarh andrei criteanul arhiepiscopul cretei png
canicula