Cât de bine arată Nicole Cherry după ce a născut! Cum a reușit să slăbească

Ultima actualizare:

A strălucit în ținuta de nuntă. Nicole Cherry a fost o mireasă superbă, săptămâna trecută, când a pășit în biserică alături de Florin Popa.

cub nicole cherry animat gif

În aceeași zi și-au botezat și fetița, pe micuța Anastasia, care a purtat doua ținute splendide. Nicole are 23 de ani și se poate spune că și-a recuperat rapid silueta. Arată impecabil, a reușit după numai șase luni să revină la formele de dinainte de a deveni mămică. Secretul? Nu are o rețetă-minune, ci doar efort și dorință.

Îndrăgita artistă a slăbit cu sport și grijă la alimentație. „Și înainte, dar și în timpul sarcinii, am avut grijă cum și ce anume mănânc. Mi-am respectat programul de alimentație sănătoasă cu care eram obișnuită, iar după ce am născut doar mi-am continuat stilul sănătos. Sunt destul de conștiincioasă mai ales că imaginea este întru totul importanta. Cu Maria Rece, antrenoarea mea, am reînceput programele de exercitii, care m-au ajutat să revin la formele de dinainte de sarcina. Oricum, nici în timpul sarcinii, nu am luat foarte multe kilograme, ci doar cele normale. Mai fac și ședințe de remodelare corporală cu masaj cu bambus, cu Dan Bujor, care îmi completează partea de antrenamente fizice. În rest, mănânc sănatos, nu fac abuz din nimic sau cu nimic", ne-a spus Nicole Cherry.

Citește și: Ce mireasă frumoasă a fost Nicole Cherry

19 mai, zi cu dublă semnificație pentru Nicole Cherry

Ziua de 19 mai 2022 a fost una pe care Nicole Cherry o va ține minte întreaga viață. Artista s-a căsătorit civil cu iubitul ei, Florin Popa, iar cuplul și-a creștinat fetița, pe micuța Anastasia. Au avut motiv dublu de sărbătoare, așadar s-au distrat pe cinste la un local situat în apropierea Bucureștiului.

Vezi și: Cele mai emoționante imagini cu Nicole Cherry în ziua nunții 

La petrecere au fost invitați peste 300 de persoane care au dansat până în zori! Nicole Cherry a îmbrăcat nu mai puțin de trei ținute pe parcursul zilei, toate de un alb imaculat. Rochiile au fost accesorizate cu pene sau cu bijuterii sclipitoare, iar ținutele i-au scos în evidență formele de invidiat.

Deși au trecut doar șase luni de când a devenit mămică, Nicole a reușit să dea jos kilogramele acumulate în perioada sarcinii și, trebuie să recunoaștem, arată mai bine ca oricând!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner dana roba png
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net