Cele mai frumoase imagini cu Nicole Cherry și familia ei. Artista a făcut nunta și botezul

Ultima actualizare:

Ziua de 19 mai 2022 a fost una pe care Nicole Cherry o va ține minte întreaga viață. Artista s-a căsătorit civil cu iubitul ei, Florin Popa, iar cuplul și-a creștinat fetița, pe micuța Anastasia. Au avut motiv dublu de sărbătoare, așadar s-au distrat pe cinste la un local situat în apropierea Bucureștiului. La petrecere au fost invitați peste 300 de persoane care au dansat până în zori!

Nicole Cherry a strălucit în rochia de mireasă
Nicole Cherry a strălucit în rochia de mireasă

Nicole Cherry și Florin Popa au trăit emoții intense joi, 19 mai, însă totul s-a desfășurat conform planurilor. Nicole nu a lăsat nimic la voia întâmplării și s-a ocupat, din timp util, de organizarea evenimentului. Artista a strălucit, la propriu și la figurat și a scos din conturi sume frumoase de bani pentru ca ziua să fie una de neuitat. 

Vezi și: Andra a oferit cel mai emoționant moment al serii la nunta lui Nicole Cherry

Nicole Cherry a îmbrăcat nu mai puțin de trei ținute pe parcursul zilei, toate de un alb imaculat. Rochiile au fost accesorizate cu pene sau cu bijuterii sclipitoare, iar ținutele i-au scos în evidență formele de invidiat. Deși au trecut doar șase luni de când a devenit mămică, Nicole a reușit să dea jos kilogramele acumulate în perioada sarcinii și, trebuie să recunoaștem, arată mai bine ca oricând! 

Nici ținuta micuței Anastasia nu a fost una de ignorat.Anastasia a fost îmbrăcată într-o rochiță de culoarea fildeșului și a burat o bentiță. În piciorușe a avut o pereche de pantofi cu pietre sclipitoare.

Nicole Cherry a dorit ca fanii să fie părtași la momentele pe care le trăiește, așadar a distribuit o multitudine de imagini de la botez și cununia civilă, spre încântarea tuturor celor care o apreciază. 

Citește și: Suferința neștiută a lui Nicole Cherry 

Nicole Cherry și Florin Popa formează un cuplu din anul 2018. Între ei există o diferență de vârstă de opt ani, însă se pare că ea nu a reprezentat un imediment în calea iubirii lor. În anul 2021 artista ne surprindea pe toți cu anunțul conform căruia avea să devină mamă. Pe 21 noiembrie 2021, Nicole a născut-o pe Anastasia, la doar 22 de ani. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net