FOTO Disperate s─â r─âm├ón─â ve┼čnic tinere! Ele sunt vedetele botoxate!

image
cher (FOTO: TNYF/WENN.com)

Ca orice alt─â femeie, multe dive interna┼úionale caut─â elixirul tinere┼úii. Pentru a-┼či p─âstra chipul c├ót mai proasp─ât ┼či obsedate s─â ascund─â trecerea anilor, vedetele recurg la toxina botulinic─â, din dorin┼úa de a da anii ├«napoi.

Click! îţi prezintă o listă cu vedetele internaţionale care încearcă să stopeze trecerea anilor cu ajutorul botoxului.

FOTO: TNYF/WENN.com

Madonna - Se spune c─â nu s-a operat niciodat─â, dar recurge frecvent la botox pentru a da prospe┼úime tenului s─âu. De asemenea, ┼či-a f─âcut liftinguri faciale ┼či ┼či-a pus colagen ├«n buze. Azi, la 54 de ani, are un ten impecabil ┼či pome┼úii mult mai bine marca┼úi dec├ót ├«n tinere┼úe.

Cher - Felul ├«n care arat─â chipul ei pare ireal pentru o femeie ajuns─â la v├órsta de 66 de ani. Este dependent─â de botox ┼či a recunoscut c─â este dependent─â de opera┼úiile estetice. Cine o prive┼čte poate spune despre ea c─â a reu┼čit, chiar ┼či cu ajutorul bisturiului, s─â opreasc─â timpul ├«n loc.

image
Demi Moore (FOTO: TNYF/WENN.com)

Demi Moore - ┼×i despre marea actri┼ú─â american─â se poate spune c─â este obsedat─â de trecerea anilor. Recurge adesea la botox pentru a-┼či p─âstra prospe┼úimea ┼či fermitatea tenului.

image
Sharon Stone (FOTO: TNYF/WENN.com)

Sharon Stone - Are 55 de ani, dar nu-i dai. Arată foarte bine, iar ridurile abia dacă se văd pe chipul ei. În plus, pomeţii ei sunt mult mai marcaţi decât în tinereţe, semn că a trecut pe la cabinetele medicilor esteticieni.

image
Donatella Versace )FOTO: TNYF/WENN.com)

Donatella Versace - Este considerat─â regina opera┼úiilor estetice. Botoxul ┼či colagenul sunt lucruri obi┼čnuite ei. Din p─âcate, rezultatele acestor interven┼úii de ├«nfrumuse┼úare ┼či ├«ntinerire nu aqu avut efectul dorit. Donatella, ├«n v├órst─â de 57 de ani, are chipul aproape desfigurat de la at├ótea interven┼úii estetice.

image
Nicole Kidman (FOTO: TNYF/WENN.com)

Nicole Kidman - Actri┼úa australian─â este ┼či ea ├«n c─âutarea tinere┼úii f─âr─â b─âtr├óne┼úe. ├Än v├órst─â de 45 de ani, ea a recunoscut c─â a recurs la botox pentru a-┼či retu┼ča chipul. Dar, a m─ârturisit, c─â nu rezultatele ob┼úinute nu i-au fost pe plac.

image
Melanie Griffith (FOTO: TNYF/WENN.com)

Britney Spears - A apelat la botox ┼či ┼či-a m─ârit s├ónii ├«n anul 2004, c├ónd avea doar 23 de ani. De-a lungul anilor, imaginea ei a avut parte de numeroase transform─âri.

Melanie Griffith - Soţia starului iberic are 55 de ani. Este recunoscută pentru dependenţa de botox. Cu toate acestea, chipul ei a avut de suferit. Nu este nici mai ferm, nici lipsit de riduri.

image
Halle Berry (FOTO: TNYF/WENN.com)

Halle Berry -┬á Se spune c─â ajuns─â la 46 de ani, vedeta hollywoodian─â a devenit obsedat─â de injec┼úiile cu toxin─â botulinic─â. Este ├«nnebunit─â s─â nu i se vad─â cumva ridurile. De asemenea, diva ┼či-a f─âcut o rinoplastie ┼či chiar ┼či-a m─ârit s├ónii.

simeon stalpnicul png
Halle Berry (FOTO: TNYF/WENN.com)
vladut
Satul Aceredo jpg
cub ion ╚Ťiriac png
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
FotoJet (2) jpg
image
image
image
image
Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
image png