Ce abdomen are Ruby! Ce sacrificii face pentru a avea un trup de zeiță?

Cum se pregătește Ruby de vară și cum își întreține artista abdomenul plat și bine? Click! a aflat câteva detalii! La 33 de ani, Ruby este mereu în centrul atenției cu vestimentația în care se afișează la evenimentele mondene.

cub ruby png

Acum câteva zile, frumoasa artistă și-a lăsat la vedere tatuajele, dar și abdomenul, pentru că are cu ce să se mândrească. Și-a făcut apariția, la un eveniment monden, îmbrăcată într-un top alb și o fustă mulată, făcând practic furori. Click! a fost cu ochii pe ea, iar Ruby ne-a mărturisit secretul siluetei sale de invidiat.

Citește și: Kylie Jenner și Ruby, îmbrăcate de Jean Paul Gaultier

Cum reușește Ruby să aibă o siluetă de vis

„Nu am un meniu de vară special. Mănânc suc, beau suc, d-ăla negru, acidulat!”, povestește Ruby, râzând. „Niciodată nu am avut o dietă, un regim alimentar disciplinat. Mănânc ce apuc și când apuc, când mi-e poftă și când mi-e foame.

Sunt norocoasă că nu se pune, dar eu mi-aș dori să mă mai îngraș puțin. Dar m-am îngrășat puțin acum. Am avut 40 de kilograme prin noiembrie-decembrie, dar acum sunt bucuroasă pentru că am 48-49 de kilograme. Eram foarte slăbuță! Sport nu reușesc să fac de prea multe ori pe săptămână, dar încerc să mă mențîn în formă”, a mai adăugat Ruby.

Vezi și: Ruby, fată rea pe scenă, nepoată ascultătoare în casa bunicii 

În plus, ea încearcă să își întrețină bronzul impecabil, ba furând câteva ore de plajă pe terasa propriei case sau câte 20 de minute de bronz artificial la solar.

Lui Ruby i-ar plăcea să o ducă pe bunica ei în vacanță

Se știe deja faptul că Ruby este foarte atașată de bunica ei care locuiește alături de ea. Deocamdată artista are un program încărcat, însă își dorește să aibă timp să plece și într-o scurtă vacanță alături de cea care a crescut-o, dacă aceasta va putea să țină pasul cu mai tânăra ei nepoată.

„Mă bucur foarte tare că programul meu e din ce în ce mai aglomerat și că sunt concerte. Eu vreau să o duc pe mamaia într-o vacanță unde îmi place mie la cald, la mare, la soare, cu palmieri. Să vedem dacă reușim!”, a mai spus Ruby.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net