O mișcare greșită și putea să arate tot! Ruby, ipostaze incendiare pe Instagram

Ultima actualizare:

Are aproape 33 de ani și e tare mândră de cum arată! Ruby, pe numele său din buletin Ana Claudia Grigore, oferă deseori pe Instagram mostre de senzualitate

Ruby, una dintre cele mai senzuale cântărețe de la noi / Foto: Instagram
Ruby, una dintre cele mai senzuale cântărețe de la noi / Foto: Instagram

Foarte încrezătoare în calitățile ei fizice, Ruby a ales două ținute care nu mint și care au arătat-o în toată splendoarea. Decolteul și picioarele au fost puse în valoare de ambele rochii alese pentru o ședință foto cu totul special: una scurtă și sclipitoare, în vișiniu și negru, și una lila, cu decupaje periculoase, pe care a purtat-o fără lenjerie intimă.

Ruby a pozat seducător, îmbrăcată în cea mai scurtă rochie. / Foto: Instagram
Ruby a pozat seducător, îmbrăcată în cea mai scurtă rochie. / Foto: Instagram

Ruby a avut mare curaj să poarte aceste haine, pentru că lăsau descoperită multă piele, iar un pas greșit ar fi dezvăluit chiar și părțile intime.

Cu mișcări languroase, de felină, bruneta s-a bazat pe puterea ei de seducție, iar fanii ei nu au rămas fără răspuns, ci au lăudat-o în rubrica de comentarii din dreptul postărilor. Chiar și Mihaela Rădulescu a pus câteva emoticoane cu flăcări, semn că Ruby este foarte hot și un admirativ "O,da!".

Ruby și rochia decupată "periculos" / Foto: Instagram
Ruby și rochia decupată "periculos" / Foto: Instagram

Ruby spune că operațiile la bust au fost doar un moft

Ruby arată perfect, însă a menționat într-un interviu că operațiile suferite la nivelul bustului au fost doar un moft: „Greşelile copilăriei. Rezolv o problemă mai veche pe care o aveam cu sânii şi pe care eu am ascuns-o de voi şi pe care nu îmi plăcea să o recunosc. Am greşit, repar! Nu este om pe care să-l placă toată lumea. De proastă mi-am pus implanturi. Nu recomand fetelor să facă ce am făcut eu. E atât de complicat şi pleacă din liceu. Eu aveam sânii foarte mari. Mi se părea prea mult pentru mine la momentul acela şi am făcut o reducţie. După ceva ani am văzut că la modă erau sânii cum îi aveam în liceu şi mi-am făcut implanturi de silicon’’, a declarat Ruby.

Ruby și-a operat și nasul

În afară de intervențiile la sâni, sexy-solista și-a operat și nasul. Nu o dată, ci de două ori, iar acum este mulțumită pe deplin. Avea nasul strâmb, iar acest lucru era un complex mare pentru ea, așa că a decis să acționeze.

“Două rinoplastii mai târziu, am un nas drăguţ cu care miros tot! Ăsta a fost un complex major pentru mine şi, după ce l-am pus la punct, parcă mi-a crescut un corn de unicorn în frunte de fericire! Dar gata! Am scăpat de treaba cu complexele, nici celulita nu mi se mai pare capăt de lume”, spunea Ruby după intervențiiș

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net