Kylie Jenner și Ruby, îmbrăcate de Jean Paul Gaultier! Ținutele care fac furori în toată lumea

Ultima actualizare:

Kylie Jenner a postat o serie de fotografii din vacanță, pe contul său de Instagram, iar fanii au crezut că nu văd bine și că, de fapt, în imaginile cu pricina vedeta apare dezbrăcată. Simpla iluzie optică a creat isterie pe rețelele sociale, însă vedeta nu este prima care poartă astfel de haine: Ruby i-a cam luat-o înainte!

Aflată în Utah, Kylie Jenner a surprins mai multe evenimente la care a participat alături de prietenii ei. Vedeta a decis să împărtășească anumite detalii din vacanță cu fanii ei de pe rețelele de socializare, așa că a postat numeroase filmulețe în care înoată, în care stă la soare sau în care prietenii ei sunt protagoniștii. La un moment dat, însă, pare-se că vedeta a renunțat la costumul de baie, și așa deochiat.

Citește și: Ruby, „fată rea" pe scenă, nepoată ascultătoare în casa bunicii!

„Doamne, Dumnezeule”, i-a scris un fan, când a văzut unul dintre clipurile antreprenoarei. Vedeta era în apă alături de un bărbat, dar surpriză mare, nu putem observa nimic care să indice existența unui costum de baie!

Kylie Jenner și Ruby, îmbrăcate de același designer

Mai mult decât atât, Kylie a optat pentru un costum de baie de culoarea pielii, care ilustrează... sâni. Imprimat pe sutien, vedeta avea detalii grafice ale sânilor, iar internauții au fost nevoiți să privească de două ori ca nu cumva să le scape ceva! Și Ruby a purtat un asemenea top, semnat tot de Jean Paul Gaultier, la evenimentul VIVA!, care a avut loc săptămâna trecută la clubul diplomaților.

Vezi și: Kylie Jenner are pantofi de 1.000.000 de dolari. Cum arată colecția roz bombon

Postarea vedetei, intitulată „Eliberează sfârcul” a strâns câteva milioane de aprecieri și zeci de mii de comentarii din partea fanilor cărora nu le-a venit să creadă.

Unii au lăudat-o, alții au pus-o la zid. Kylie Jenner, mii de reacții

„Trebuia să postezi un avertisment. Credeam că am intrat pe aplicația greșită”, „Tocmai am leșinat în supermarket”, au scris câțiva dintre internauții impresionați de frumusețea vedetei. Unii, însă, nu au fost prea entuziasmați de o asemenea apariție, iar Kylie Jenner chiar a fost criticată pentru apariția mult prea vulgară.

„Tu realizezi câte fete tinere vă iau drept exemplu pe tine și surorile tale? Îmbracă-te, ai mai multe de oferit decât sex”, „Influența Kardashian le-a făcut atât de mult rău tinerelor noastre. Nu vrei să faci altceva, mai bun?”, i-au transmis alții.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net