Cât costă o noapte în camera Andreei Raicu? Vedeta e în Grecia

Ultima actualizare:

Andreea Raicu se bucură de o vacanță de vis în Grecia. Îndrăgita vedetă a postat câteva fotografii „fierbinți”, dezvăluind, totodată, unde este cazată. Îți spunem cât trebuie să scoți din portofel pentru a fi sta la hotelul unde se află fosta prezentatoare TV.

Vedeta se bucură de o vacanță în Grecia. Foto: Facebook/Andreea Raicu
Vedeta se bucură de o vacanță în Grecia. Foto: Facebook/Andreea Raicu

Cu două săptămâni înainte să împlinească 45 de ani, Andreea Raicu și-a făcut deja un cadou frumos. Vedeta se relexează într-o locație superbă din Grecia. Fosta prezentatoare TV strânge mii de aprecieri cu imaginile postate pe rețelele de socializare. 

Credem că ți-ar plăcea și: Vedete sexy, de peste 40 de ani, din România. Se întrec în poze provocatoare!

În plus, Andreea a dezvăluit și hotelul unde s-ar afla în vacanța din Grecia. Conform uneia dintre postări, frumoasa divă se află pe insula Creta, într-un locație care e destinată doar adulților.

Andreea Raicu nu e inclusă în această categorie! Vezi Lista celor mai scunde vedete din România. Irina Rimes e mai mică decât Adi Minune?

Andreea Raicu e pe insula Creta, în Grecia! Cât costă o noapte în hotelul unde se află vedeta

Andreea Raicu, care actualmente se ocupă de dezvoltare personală și scrie articole despre nutriție și frumusețe, se află într-un hotel cu vedere la Golful Elounda. Totodată, vedeta se bucură de o panoramică spectaculoasă la insula Spinalonga.

Unitatate de cazare se descrie a fi una retro. Ea se găsește la 1,5 km de centrul satului Elounda și la 76 km de Aeroportul din Heraklion.

Fotografii superbe! Lidia Buble, imagini „fierbinți" din Grecia! Solista arată impecabil în costum de baie

Ei bine, hotelul se bucură de o piscină superbă, 4 restaurante selecte și 3 baruri. O noapte de cazare sare peste bugetul mediu al românilor, dar prețul nu este exorbitant pentru o vedetă.

O cameră în hotelul unde este cazată Andreea Raicu pornește de la 300 de euro, în plin sezon

În plin sezon, chiar în weekend-ul următor (8-10 iulie), prețul pornește de la 334 de euro și urcă până la 616 euro, în funcție de tipul de cameră pe care o aleg clienții. Trebuie menționat că în această sumă este inclusă și mâncarea și băutura, hotelul oferind un regim all inclusive.

„Liniște și mare pentru suflet și corp. Exact ce aveam nevoie după toata nebunia din ultimele luni”, a scris Andreea pe contul ei de Instagram, după ce a ajuns în Grecia.

Andreea Raicu, dezvăluiri din trecut! „La vremea respectivă, doar revistele lucrau cu photoshop”

Într-un interviu acordat okmagazine.ro, vedeta a vorbit despre problemele tinereții, despre perfecțiune, dar și despre faptul că se considera urâtă.

''Dacă eşti crescut cu ideea perfecţiunii şi-ţi creezi nişte repere ale frumuseţii care n-au nicio legătură cu realitatea, vrei să atingi ceva ce nu există. La vremea respectivă, doar revistele lucrau cu photoshop, nu toată lumea avea acces la asta.

Eu, evident, mă uitam la modelele de pe copertă şi mă gândeam că uite, eu am cearcăne, pungi sub ochi, şoldurile mele nu sunt la fel de subţiri ca ale lui Naomi Campbell. Îmi creasem un standard de frumuseţe şi trebuia să mă raportez la el. Cel puţin la pubertate, când se produc tot felul de transformări, chiar nu consideram că sunt frumoasă deloc'', a spus ea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net