Iulia Vântur, revenire spectaculoasă în televiziune

Ultima actualizare:

De fiecare dată când se întoarce Iulia Vântur (42 de ani) în ţară este sărbătoare! Fosta prezentatoare tv, actualmente actriţă şi cântăreaţă în India, a atras toate privirile la un eveniment monden de zilele trecute și a dezvăluit în exclusivitate pentru Click! care sunt planurile sale de viitor, din punct de vedere profesional. Despre nunta cu celebrul actor de la Bollywood, încă nici un cuvinţel. 

Deşi s-a mutat acum zece ani în India, unde are deja un nume în showbiz şi este mereu în centrul atenţiei şi datorită relaţiei cu îndrăgitul Salman Khan (56 de ani), Iulia nu şi-a uitat ţara natală, familia şi nici prietenii. Aflăm bucuroşi că nu şi-a luat definitiv gândul nici de la cariera în televiziune.

Citește și: Iulia Vântur te cucerește instant! Uite cum a apărut la un eveniment

Pentru cei care nu-şi mai aduc aminte sau pentru cei mai tineri, menţionăm că Iulia a început să lucreze în tv ca prezentatoare de ştiri, apoi de divertisment, pentru show-uri precum „Dansez pentru tine” şi „Ferma vedetelor” de la PRO TV.  

«O să fie un show internaţional»

Deşi în India şi-a investit timpul şi energia pentru a construi o carieră în alt domeniu, Iulia se mai gândeşte şi la televiziune şi pune la cale un proiect de revenire cu totul special, căci îl are în distribuţie şi pe iubitul ei, Salman.

Lucrez la un format de televiziune al meu, dar o să vorbesc mai multe când va fi cazul. Aproape l-am terminat. O să fie un show internaţional”, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Iulia. 

Citește și: Iulia Vântur l-a trădat pe Salman Khan? Care este de fapt primul actor indian care i-a furat inima

«Nu mai ţineam minte de unde vin»

De asemenea, a povestit şi ce a mai făcut în ultima perioadă:

Tocmai am finalizat o serie de concerte în America. Între timp, am mai fost şi în alte ţări, în alte locuri. La un moment dat, la vamă, când intri în ţară, m-a întrebat domnul ofiţer de la aerport: «De unde veniţi?» şi nu ştiam de unde să-i zic că vin. Nu mai ţineam minte de unde vin”.

Iulia s-a prezentat joia trecută la un eveniment monden foarte important din Capitală, petrecerea revistei Viva, unde a atras toate privirile şi a fost asaltată de invitaţi, cu toţii care mai de care mai curioşi să afle noutăţi.

Am venit pentru un proiect, dar nu are legătură cu televiziunea (din România, n.r.). Şi, să îi văd şi pe ai mei, evident. Nu voi sta foarte mult, doar până termin proiectul pentru care am venit”, a mai spus Iulia, pentru Click! 

Din următoarea ei declaraţie deducem că Iulia n-a venit şi de data aceasta cu Salman:

A fost aici (Salman, n.r.), acum câţiva ani, a filmat un proiect. Apoi a mai încercat de vreo câteva ori, cu alte proiecte, dar nu s-a mai potrivit nimic. Cât despre o întâlnire cu fanii, nu are cum, oamenii de aici nu au crescut cu el. Dar, nu se ştie, poate facem, la un moment-dat, un spectacol”. 

S-a reinventat în India, unde e cântăreaţă şi actriţă 

Iulia a plecat din România în 2012, pentru a-şi împlini dorinţa de a cânta. Zis şi făcut! În cei zece ani care s-au scurs de atunci, fosta prezentatoare tv originară din Iaşi a bifat multe reuşite. Cântă hindi, joacă în filme de la Bollywood şi tocmai a realizat un turneu în America, alături de alţi artişti din India, precum Guru Randhawa şi Kanika Kapoor.

Aceştia au ţinut spectacole cu sala plină în Houston, New Jersy, Washington, Los Angeles, New York şi Orlando.

Sunt fericită că dansez şi să cânt. Tocmai am lansat, acum, trei melodii noi. Nu ştiu dacă este cineva interesat, aici, în ţară. Nu m-am gândit că publicul din România ar fi curios să asculte piesele pe care le cânt eu în hindi. Mă bucur însă că cei de aici sunt, în continuare, mândri de mine, de ce fac eu acolo. Îmi creşte inima să ştiu că românii mă apreciază. Pentru că aprecierea oamenilor de la tine, de acasă, e cea mai importantă”, a declarat Iulia, pentru Click! 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net