Iulia Vântur a dat din casă! Vrea copii cu Salman Khan! «Dac-o vrea Cel de Sus, o să avem»

Ultima actualizare:

Click! publică în exclusivitate un interviu de excepție cu faimoasa Iulia Vântur, care după ce a devenit celebră în România a reușit să se facă cunoscută și în India. Despre viața de familie, relația cu Salman Khan, dar și cum este traiul ei departe de țară, plus alte informații prețioase despre cariera Iuliei, fosta prezentatoare de la Pro TV a povestit cu inima deschisă. 

cub iulia vintur png

Pe Iulia Vântur cu greu o mai prinzi pe acasă, în România. Frumoasa ieșeancă a dat bir cu fugiții de tot în India, la iubitul Salman Khan! Atât de mult au îndrăgit-o indienii pe Iulia noastră încât a ajuns star la Bollywood, iar de curând a devenit un nume și în America! Vedeta mai vine acasă doar de sărbători, ca să-și vadă părinții.

Iulia Vântur își  dorește o familie Sursa: Instagram
Iulia Vântur își dorește o familie Sursa: Instagram

Iulia Vântur s-a mutat în India din 2012 și intenționează să rămână de tot acolo. Interviul cu diva îl vom publica în două părți.

Citește și: Iulia Vântur, lecție de senzualitate și de eleganță! 

Moldoveanca noastră a ajuns celebră la Bollywood datorită relației ei cu vestitul Salman Khan, asupra căreia păstrează însă discreție toatală. Iulia ne-a acordat un interviu la petrecerea revistei Viva!, unde a fost prezentă, joi seară, și a dat puțin din casă!

Iulia, ce vânt te-a adus prin România?

Slavă Domnului că există petrecerile astea că m-am întâlnit cu oameni cu care nu m-am mai întâlnit de multă vreme și m-am bucurat foarte mult să-i revăd, colegi, prieteni. Tot munca m-a adus și, evident, să-i văd și pe ai mei.

Vezi și: Prețul astronomic pe care îl cere Iulia Vântur pentru un concert în India 

De când nu ai mai fost în țară?

Am stat pe pandemie mai mult. Dar acum, am mai dat o fugă în România chiar înainte de a pleca în turneul din SUA. Am trecut și i-am văzut pe ai mei. Am fost în martie, aprilie, de fapt chiar de Paște am fost!

„Mi-e dor de pufluleți!"

De ce anume ți-e cel mai dor atunci când ești în India, departe de țara natală?

De părinții mei, de prietenii mei, câteodată și de anumite locuri, locurile natale, locurile mele speciale, unde merg cu prietenii. Mi-e dor de pufluleți, de mâncarea mamei. Îmi place supa de găluște, îmi plouă în gură, și plăcinta pe care o face mama.

Cum te-ai adaptat la mâncarea iute din India?

Mâncarea pe care o consum eu nu e chiar atât de iute, e moderată. Eu, sincer, nu pot să mănânc foarte iute.

„În India, am învățat lecția toleranței"

Ce-ți place cel mai mult în India? De ce crezi că ai prins așa de bine la publicul de acolo?

Îmi plac oamenii de acolo. Sunt oameni extraordinari care-ți sar în ajutor. Sunt foarte primitori. Găsești oameni cărora chiar le pasă. Chiar dacă nu ești de acolo, te primesc cu brațele deschise și înțeleg că ai nevoie de sprijin. În India, am învățat lecția toleranței. Sunt anumite locuri superbe, cultura lor, tradiția lor, portul lor.

Te gândești să rămâi de tot în India?

Cred că am să mă împart întotdeauna între România și India. Cred că într-o lună am fost pe trei continente: Europa, Asia și America. Îmi place să călătoresc.

Te gândești să te așezi la casa ta?

Sunt la casa mea, nu vi se pare?!

Cu familie, cu copii?

Dac-o vrea Cel de Sus o să avem și copii!

Cum a fost în America?

A fost minunat, oamenii s-au bucurat atât de mult după pandemie să iasă la un concert live. Am primit oferte să mergem și în alte țări cu același turneu.

Iulia Vântur (41 de ani) este cântăreață și actriță, iar succesul său a depășit cu mult granițele Indiei, țară în care s-a stabilit din anul 2012. După ce a cucerit Bollywood-ul, Iulia Vântur a avut parte de un succes răsunător tocmai peste Ocean, în America.

Recent, ieșeanca noastră a fost protagonista unui turneu alături de alți artiști din India, precum Guru Randhawa și Kanika Kapoor. Iulia avut concerte cu sala plină în Houston, New Jersy și Washington, Los Angeles, New York și Orlando.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!