Cum arată viitoarea soacră a Iuliei Vântur. Mama lui Salman Khan este afaceristă

Ultima actualizare:

Salman Khan este fără îndoială a legendă a Bollywood-ului, iar pagina sa de Instagram are peste 29 de milioane de urmăritori. Cine i-ar putea face concurență? Chiar mama sa, Salma, în vârstă de 76 de ani, care tocmai și-a creat primul cont de Instagram și într-un timp record a adunat o mulțime de fani, fără să fi postat nimic până la momentul de față. 

Mama lui Salman Khan, debut răsunător pe «scena Instagram-ului», la 76 de ani
Mama lui Salman Khan, debut răsunător pe «scena Instagram-ului», la 76 de ani

Ei bine, mama lui Salman Khan, Salma, este atât de iubită de fanii actorului încât nici măcar nu are nevoie să posteze pentru a adunat mii de urmăritori instant. Dacă la începuturi, Instagram-ul esre considerată mai degrabă o joacă pentru adolescenți, în ziua de azi se pare că toată lumea a cedat tentației de împărtăși puțin din viața lor cu prietenii și apropiații. 

Citește și: Salman Khan, mușcat de șarpe chiar în ziua de Crăciun

Mama lui Salman Khan dovedește că a demonstrat recent că vrea să rămână în pas cu tehnologia și și-a făcut debutul pe «scena social-media» iar fanii au primit-o cu brațele deschise, căci pînă la acest moment femeia în vârstă de 76 de ani a adunat peste 6.000 de urmăritori. 

Nici nu este de mirare că Salma, mama «regelui de la Bollywood» se bucură de atât de multă popularitate, având în vedere că Salman Khan este unul dintre cele mai iubita personalități din India. 

Vezi și: Iulia Vântur și Salman Khan, din nou împreună. Cum au fost surprinși cei doi, în India

Iulia Vântur vrea copii cu Salman Khan

În prezent, Salman Khan trăiește o poveste de dragoste cu românca Iulia Vântur și recent, fosta prezentatoare TV și-a făcut debutul la Bollywood. Blodina i-a fermecat pe indieni cu talentul ei și pentru ea, India a devenit a doua casă. Iulia Vântur mai vine în România ocazional, pentru a-și vizita părinții, în rest viața ei este alături de actorul Salman Khan. 

Multă lume se întreabă dacă cei doi își vor construi în curând o familie, iar într-un interviu exclusiv pentru Click!, Iulia a declarat că acest lucru nu este exclus. 

«Dac-o vrea Cel de Sus o să avem și copii!», a declarat Iulia Vântur pentru Click!. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
3 mioara velicu 40 de intrebari cu denise rifai kanal d jpg jpeg
FotoJet (6) jpg
Fuego concert Sala Palatului  jpg
image png
image png
image png
image png
image png