Iulia Vântur nu e doar zeița lui Salman Khan, ci și Zeița Soarelui! În culisele unei ședințe foto speciale, la București

Ultima actualizare:

    Iulia Vântur, transformată în Zeița Soarelui
Iulia Vântur, transformată în Zeița Soarelui

De când a venit la București, Iulia Vântur (40 de ani) este în centrul atenției. Vedeta are un program încărcat și este foarte solicitată. Recent, ea a realizat o ședință foto specială, fiind transformată în Zeița Soarelui.

Și-a găsit însă timp să colaboreze cu echipa ei de suflet, hairstylistul Adrian Perjovschi și stilista ei preferată, Eniko Szanto, care s-au ocupat de look-ul ei și acumm dar și pe vremea când vedeta prezenta show-ul “Dansez pentru tine”. Frumoasa lor prietenie continuă și azi, așa că Iulia Vântur s-a lăsat pe mâini bune și a fost transformată într-o adevărată Zeiță a Soarelui! Dacă a fost sau nu pe placul celebrului său iubit de la Bollywood, actorul Salman Khan, nu putem spune cu exactitate, însă Iulia a strălucit la propriu. A emanat tot timpul o energie pozitivă, lumină și stare de bine și a fredonat mereu piesele ei preferate, fiind cu zâmbetul pe buze și mereu cu telefonul lângă ea.

A schimbat două ținute, a fost machiată și pregătită ca la carte, i s-a pus coroniță de Zeiță, iar rezultatul final a fost pe placul Iuliei. “Mă simt vibrantă, strălucitoare, luminoasă, ca o Zeiță a Soarelui!”, ne-a declarat Iulia Vântur la shootingul realizat cu ocazia acestei schimbări de look.

Și pentru că la un moment dat a îmbrăcat o rochie albă, lungă, diafană, vaporoasă, care i-au dus pe toți cei prezenți la ședința foto cu gândul la o rochie de mireasă, am aflat cu această ocazie că în India, la nuntă, nu se poartă rochie albă.

“Zeița Soarelui aduce mai mult optimism, lumina, bucurie, energie, speranța, mai ales că am trecut prin pandemia asta este exact lucrul de care aveam nevoie că să mai ieșim puțin din întunericul asta! Albul nu înseamnă neapărat o rochie de mireasă, este old Hollywood style cumva…Sunt acolo unde trebuia să fiu, sunt mulțumită de ceea ce am, viața mi-a oferit mai mult decât am visat eu! Sunt foarte recunoscătoare!”, a povestit Iulia, într-un intreviu pentru emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV. Și tot la Prima TV, iubita lui Salman Khan a dezvăluit cum se spune “Te iubesc” în hindi: “Spui cu tot sufletul, din ochi și din privire! E internațional!”, i-au sclipit ochii Iuliei când spunea acest lucru! Și chiar dacă în India Salman Khan îi pune lumea la picioare, Iulia Vântur nu încetează să se mai gândească, din când în când, la pufuleții de acasă și la mâncarea mamei sale. Ba chiar când a venit în țară a ținut să guste și și din tradiționalele merdenele.

Citește și:

INTERVIU Iulia Vântur, succes fulminant cu Salman Khan. Ce spune despre venirea în România, copii și relație: "Suntem pe același vibe creativ"

Iulia Vântur s-a întors în România, alungată de pandemie. «Am prieteni în India care au trecut în neființă»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net