Salman Khan, mușcat de șarpe chiar în ziua de Crăciun

Ultima actualizare:

Mare sărbătoare pe 27 decembrie în India, în familia celebrului actor Salman Khan, căci acesta a împlinit 56 de ani.

image

Însă înainte de ziua lui actorul și familia lui au tras o mare sperietură pentru că în dimineața  zilei de Crăciun, aflat la ferma sa din Panvel, acesta a fost mușcat de un șarpe. Noroc că reptila nu era veninoasă!

Totuși, imediat actorul a fost dus la spitalul MGM din Kamothe și după 6 ore de tratament și supraveghere medicală a fost externat. Totul este în regulă acum și actorul a putut să sărbătorească cu cei dragi și să se întâlnească cu ei după această sperietură.

Iulia Vântur i-a fost alături  lui Salman Khan și de ziua lui,  dar și cât s-a aflat în spital
Iulia Vântur i-a fost alături lui Salman Khan și de ziua lui, dar și cât s-a aflat în spital

Salman Khan a fost fotografiat pe patul de spital și imediat imaginea a apărut pe rețelele sociale. Iubita lui, Iulia Vântur (41 de ani), i-a fost alături în tot acest timp, dar nu ne-a răspuns la mesaje pentru a ne da mai multe detalii. 

Imediat au apărut și glume pe rețelele de socializare după ce s-a aflat de incident. "Șarpele a scăpat după ce l-a mușcat pe tigrul indian" sau "Șarpele a dorit să facă o poză cu starul indian și apoi acesta s-a asigurat că actorul este bine și a plecat" scriu ziarele. Salman Khan este în afară oricărui pericol și cei din familia lui au fost fericiți că acesta s-a întors acasă liniștit. Directorul spitalului și guvernatorul Indiei s-au interesat de starea actorului de la Bollywood care acum este bine.

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net