Salman Khan, mușcat de șarpe chiar în ziua de Crăciun

Mare sărbătoare pe 27 decembrie în India, în familia celebrului actor Salman Khan, căci acesta a împlinit 56 de ani.

image

Însă înainte de ziua lui actorul și familia lui au tras o mare sperietură pentru că în dimineața  zilei de Crăciun, aflat la ferma sa din Panvel, acesta a fost mușcat de un șarpe. Noroc că reptila nu era veninoasă!

Totuși, imediat actorul a fost dus la spitalul MGM din Kamothe și după 6 ore de tratament și supraveghere medicală a fost externat. Totul este în regulă acum și actorul a putut să sărbătorească cu cei dragi și să se întâlnească cu ei după această sperietură.

Iulia Vântur i-a fost alături  lui Salman Khan și de ziua lui,  dar și cât s-a aflat în spital
Iulia Vântur i-a fost alături lui Salman Khan și de ziua lui, dar și cât s-a aflat în spital

Salman Khan a fost fotografiat pe patul de spital și imediat imaginea a apărut pe rețelele sociale. Iubita lui, Iulia Vântur (41 de ani), i-a fost alături în tot acest timp, dar nu ne-a răspuns la mesaje pentru a ne da mai multe detalii. 

Imediat au apărut și glume pe rețelele de socializare după ce s-a aflat de incident. "Șarpele a scăpat după ce l-a mușcat pe tigrul indian" sau "Șarpele a dorit să facă o poză cu starul indian și apoi acesta s-a asigurat că actorul este bine și a plecat" scriu ziarele. Salman Khan este în afară oricărui pericol și cei din familia lui au fost fericiți că acesta s-a întors acasă liniștit. Directorul spitalului și guvernatorul Indiei s-au interesat de starea actorului de la Bollywood care acum este bine.

Carmen Bruma face sport
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea  jpg
oana roman si marius elisei
frontB jpg
barbat care ii ofera iubitei un buchet de flori de valentines day jpeg
constantin iacoban jpg
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
image
image
image
image
image
image
oana roman si marius elisei
bogdan ioan la vocea  jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea