Iulia Vântur s-a întors în România, alungată de pandemie. «Am prieteni în India care au trecut în neființă»


    Iulia Vântur a fugit din India, după explozia cazurilor de Covid-19 din această țarăfoto: arhiva personală
Iulia Vântur a fugit din India, după explozia cazurilor de Covid-19 din această țarăfoto: arhiva personală

Iulia Vântur (40 de ani) a revenit în aceste zile în România! Situația gravă din India a făcut-o pe iubita lui Salman Khan să revină pe meleagurile românești, după o lungă perioadă în care și-a construit o carieră de invidiat la Bollywood.

“E dramatic ce se întâmplă acum în India. Acum situația se îmbunătățește totuși. Au intrat în lockdown, au venit ajutoare chiar și din România. Săptămâna trecută am vorbit cu o prietenă care era în spital și nu putea să respire, e dureroasă imaginea. Am și prieteni care au trecut în neființă. Mie mi-a fost teamă când am auzit de puterea virusului. Al doilea val ne-a luat pe nepregătite”, a declarat solista invitată la emisiunea “Sinteza zilei”, de la Antena 3.

Odată ajunsă în România, vedeta a mers acasă la Iași, ca să-și revadă părinții de care-i era foarte dor. “Am mers în week-end cu părinții la mănăstirile din Nordul Moldovei. Acasă tot România e! Aici e sufletul meu!“, a mărturisit solista.

Iulia Vântur: “Am fost îndrăgostită de Sandokan. Sunt fericită în India”

În India, Iulia Vântur duce o viață sub lumina reflectoarelor la brațul unuia dintre cei mai bogați și apreciați actori de la Bollywood, Salman Khan. Iulia Vântur a vorbit despre succesul ei fulminant la Bollywood.

“Am plecat din Iași de pe strada Cuza Vodă! Muzica m-a ales în India. Mi-a luat un an să mă conving că e în regulă să cânt din pasiune. Am făcut ore de canto zilnic, pentru că mi-am dat seama că nu e o joacă, primeam multe propuneri.

Mi-a fost greu acolo, am învățat că mă am pe mine indiferent de situație. Au fost momente în care aveam nevoie de părinți, de prieteni, nu e ușor să nu trăiești în țara ta. Dar mi-am dorit să fiu acolo, am făcut ce mi-a dictat sufletul. Am ajuns într-o destinație menită mie. Emoțional am crescut foarte mult. M-am descoperit în experiențele personale. Cel mai greu a fost pentru ai mei. Sunt singurul copil la părinți.

Când eram mică, îmi doream să fiu artist. Dansam, cântam, făceam parada de modei prin casă. Nu mi-am imaginat că voi ajunge la Bollywood. E multă muncă în spate. Acolo oamenii nu au pauză, muncești duminica, la trei noaptea, nu există vacanțe. Devine un stil de viață. Am prieteni în India, deși a fost greu”, a povestit vedeta.

Deși Iulia Vântur a fost lansată la Hollywood de celebrul Salman Khan, pe care l-a cucerit iremediabil la un festival de film în Dublin, în 2011, artista a dezvăluit că în copilărie a fost îndrăgostită de un alt artist de top indian, Sandokan, care a și venit anul trecut la ziua ei. “Sandokan arată superb. A venit în vizită de ziua mea. El a fost primul meu crush (n.r. îndrăgosteală) din copilărie. Mă uitam la filme indiene de mică. Am sărit în sus de bucurie când a intrat la mine în casă. Sunt fericită în India”, a mai declarat vedeta.

Citește și:

Iulia Vântur, mărturisiri despre relația cu Salman Khan: „A fost mereu lângă mine!”

Salman Khan, cel mai râvnit burlac din India

Salman Khan este deja unul dintre cei mai de succes actori ai Indiei, dar și cel mai râvnit burlac. Forbes l-a inclus încă din 2015 în lista celor mai bine plătite 100 de celebrități din lume, având câștiguri de peste 37 de milioane de dolari. Presa internațională a scris că drumurile celor două vedete, Iulia Vântur și Salman Khan, s-ar fi întâlnit în 2011 la un festival de film din Dublin, unde actorul și producătorul indian își promova o peliculă. Apoi Iulia Vântur a plecat în India, pentru ca un an mai târziu să fie inclusă în proiectele cu bătaie lungă la Bollywood. În 2013, Salman Khan a vizitat și el România, unde a filmat câteva secvențe dintre un proiect cinematografic. În 2014 a fost consemnat oficial debutul Iuliei Vântur ca actriță pe meleaguri indiene, fiind distribuită în pelicula "O teri". De atunci, românca a interpretat piese atât în engleză, cât și în hindi. În 2019 a străbătut America pentru concerte în Los Angeles, New Jersey și Dallas.

Citește și:

INTERVIU EXCLUSIV Iulia Vântur, totul despre viața exotică din India: «Salman Khan este un om special»

Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
FotoJet jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
Faimosi Survivor camp jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png