Iulia Vântur, petrecere inedită la 42 de ani! Imagini rare cu prezentatoarea româncă, în sânul familiei din India

Ultima actualizare:

A fost petrecere mare în India, sâmbătă seara, căci Iulia Vântur a împlinit 42 de ani! Frumoasa româncă a petrecut departe de țara ei natală, alături de nume mari de la Bollywood, dar și de rude și prieteni de-ai iubitului său, actorul Salman Khan.

Weekend-ul acesta a fost unul cu adevărat special pentru Iulia Vântur, dat fiind faptul că a împlinit 42 de ani. În ciuda faptului că nu a avut rudele alături, oamenii pe care i-a cunoscut datorită lui Salman Khan, actorul super cunoscut alături de care trăiește o discretă poveste de iubire de ani buni, nu puteau să lipsească de la eveniment, având în vedere că vedeta de la „Dansez pentru Tine” are o a doua casă și o a doua familie peste hotare, în India.

S-ar putea să te intereseze și: Iulia Vântur și Andreea Raicu, superbe într-o fotografie de colecție. Mesajul emoționant al blondinei pentru prietena ei

La sărbătoare au fost prezenți, printre alții, prietenul Salman Khan, fratele lui Salman, Sohail Khan, cumnatul său Aayush Sharma, garda de corp a lui Salman, Sheraa, cântăreața Payal Dev și designerul de costume Ashley Rebello. După ce s-a terminat petrecerea, duminică, Iulia Vântur a postat o serie de imagini și filmări pe rețelele de socializare, acolo unde le-a mulțumit tuturor celor care au fost prezenți.

Iulia Vântur, aniversare specială la 42 de ani

„Dragii mei, m-am simțit copleșită astăzi. Se simte atât de bine să fii iubită și simt că trebuie să împărtășesc cu voi acest sentiment. Sunt extrem de norocoasă să am suflete atât de bune în viața mea: prieteni, familia pe care o iubesc, persoane pe care să mă pot baza. Vă mulțumesc că mi-ați făcut ziua de naștere să fie una specială! Nu aveam niciun plan, doar suflet, prietenie și distracție. Viața mea este mai bună datorită vouă.

Iată ce ți-am mai pregătit: Prețul astronomic pe care îl cere Iulia Vântur la un concert de-al ei în India

Mi-aș fi dorit ca toți apropiații mei să fie alături de mine, însă o să vină și acest moment într-o zi. Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje, iubire, gânduri și pentru susținere și vreau să trimit multă iubire și lumină tuturor de aici”, a declarat fosta prezentatoare TV, pe rețelele de socializare.

Iulia Vântur și Salman Khan trăiesc o poveste de dragoste pe care au ales, de-a lungul timpului, să o țină departe de ochii vigilenți ai jurnaliștilor. Cu toate acestea, vorbește deschis despre planurile de viitor pe care le are alături de partenerul ei și ne-a spus, recent, că e pregătită să își întemeieze o familie. Mai multe declarații din cadrul interviului respectiv, AICI.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net