Laura Cosoi și imaginile ei pline de amor! Cum a sărbătorit vedeta 7 ani de căsnicie

Laura Cosoi se bucură de momentele frumoase alături de cei dragi. Vedeta a împlinit 7 ani de căsnicie, iar actrița a ținut să marcheze evenimentul cu trei imagini care arată evoluția familiei.

Fotografiile făcute de Laura Cosoi sunt, cum s-ar spune, divine! Pozele prezintă evoluția cuplului, de la cununia civilă până astăzi, când sunt la fel de îndrăgostiți și cu trei fetițe superbe.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean, 7 ani de la „DA”

Cu o zi înainte de acest eveniment magic, Laura Cosoi s-a bucurat de atmosfera de la Untold. Acum, vedeta a schimbat registrul, așa că și-a ales un cadru mult mai liniștit pentru ziua această specială, când ea și soțul ei împlinesc 7 ani de căsnicie.

Citește și: Laura Cosoi, imagine unică alături mama ei și micuța Lara, la malul mării: «Trei generații din familia noastră»

Drumul către acest eveniment magic a fost una cu totul neobișnuită. Laura Cosoi și familia ei au plecat de la Untold direct într-o zonă rurală, unde fetițele s-au putut bucura de razele soarelui și s-au jucat în natură. La finalul zilei, vedeta a prezentat că, de fapt, astăzi este o zi mare pentru familia sa, deoarece se împlinesc 7 ani de la momentul în care Cosmin Curticăpean și Laura Cosoi au spus „Da”.

„7 ani de la cununia civilă”, se arată într-un mesaj lăsat de Laura Cosoi pe una dintre fotografiile ce au fost postat pe Instastory, în care ea și soțul ei stau întinși pe iarbă. 

Vezi și: WOW! Laura Cosoi, shooting în costum de baie, la două luni după ce a născut

După postarea în cauză, actrița a mai prezentat o fotografie de la cununia civilă, în care ea și Cosmin Curticăpean se aflau în același cadru natural, iar soțul a ales să-și ridice soția în brațe. 

De asemenea, pentru a surprinde cât mai bine evenimentul, Laura Cosoi a mai adăugat o fotografie recentă cu familia lor, alături de cele trei fetițe.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Viktor Orban FOTO AFP
Roger Waters,  fondatorul Pink  Floyd, a cântat  în faţa a 50 000  de spectatori jpeg
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg