Laura Cosoi, imagine unică alături mama ei și micuța Lara, la malul mării: «Trei generații din familia noastră»

Laura Cosoi a fost pentru prima dată la mare alături de fiica ei, micuța Lara, și acompaniată desigur și de fetițele Rita și Vera, soțul Cosmin Curticăpean, precum și de celelalte două doamne ale «clanului Cosoi», mama vedetei, Ligia, și sora Alina.

4 laura cosoi jpg jpeg
Laura Cosoi, imagine unică alături mama ei și micuța Lara, la malul mării

Actrița a radiat de fericire pe litoralul bulgăresc, unde s-a dus însoțită de întreaga ei familie. Așadar nu au lipsit cele trei prințese, fiicele vedetei, Lara, Rita și Vera, dar nici femeile puternice care o susțin mereu pe Laura Cosoi, sora mai mică, Alina, și mama lor, Ligia. 

Vedeta a petrecut câteva zile de-a dreptul memorabile la malul mării, unde s-a relaxat după o perioadă destul de agitată. Laura Cosoi a dat naștere pe cale naturală, la 40 de ani, micuței Lara în luna iunie, iar până în luna a opta de sarcină actrița a lucrat continuu, fiind mereu prezentă pe platourile de filmare ale unui nou serial. Este vorba de producția «Pup-o, mă!» în care actrița va deține rolul principal, astfel că Laura va apărea cu burtică de graviduță și în serialul ce va fi difuzat din toamnă.  

După atâta muncă depusă, în plan profesional și personal, vedeta și-a luat o binemeritată vacanță și a fugit cu Cosmin Curticăpean, fiicele lor și «clanul» femeilor Cosoi pe litoralul bulgăresc, unde au făcut și câteva poze superbe, pe care blondina le-a împărtășit fanilor pe social media.

«Iesirea aceasta la mare a fost foarte importanta pentru noi, pentru ca a adus impreuna 3 generatii din familia noastra.», a scris Laura Cosoi, în dreptul imagini care o înfățișează alături de fiica Lara, mama, Ligia, și sora mai mică a vedetei, Alina. 

stanga
dreapta
image
image
image
image
image

Laura Cosoi păstrează o tradiția de familie. Unde o va creștina pe Lara?

Laura Cosoi are de gând să organizeze botezul Larei într-un loc cu totul special și încărcat de semnificație pentru întreaga familie, este vorba de zona Maramureșului. Actrița vrea să păstreze tradiția și să o creștineze și pe cea de-a treia fiică, tot într-o biserică din Maramureș, la același preot.

Botezul o să îl facem în Maramureș, cu siguranță. Vrem să fie aceeași biserică, același preot. Ne-am gândit să păstrăm tradiția pentru ele, în primul rând, să nu se facă diferențe, să aibă aceeași poveste. Așa s-a făcut și la noi în familie, la aceeași biserică și același preot, s-a păstrat cumva. Să nu se facă diferența între copii, că unul este botezat undeva și celălalt în altă parte. Copiii sunt atenți la detalii, vor să știe aceste lucruri”, a declarat Laura Cosoi, conform Ego.ro

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

iulia vantur jpeg
4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
alex leonte cancan 3 jpg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Catalin Botezatu png
olivia newton john jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Aura B      Que bueno esta esto jpg
olivia newton john jpeg
anca serea fiica jpg
Alexia Eram (3) jpg
nicole cherry instagram 2 jpeg
azaleea necula (1) jpeg