Laura Cosoi, pictorial fashion alături de cele trei fiice: «Am reușit să fur un sărut de la Cosmin»

Ultima actualizare:

Laura Cosoi și-a revenit destul de rapid după ce a dat naștere celei de-a treia fetițe, Lara, iar ultima ieșire alături de fiice și tatăl lor, Cosmin Curticăpean, a fost un eveniment întru totul deosebit. Actrița împreună cu micuțele Rita și Vera și-au asortat ținutele și au făcut un pictorial de modă în centrul orașului. 

Laura Cosoi va naște cel de al doilea copil în timp de pandemie png

Momentan nu se știe ce și-ar dori să devină Rita și Vera atunci când se vor face mari, dar cert este că sunt extrem de fotogenice și moștenesc talentul mamei lor, atunci când vine vorba de a sta în fața aparatului foto, în hăinuțe de brand.

Citește și: Laura Cosoi a născut! Prima imagine cu micuța Lara

Laura Cosoi le-a îmbrăcat pe cele două fiice mai mari în rochite superbe, de culoare galbenă, iar ea a optat pentru o fustă evazată, în aceeași nuanță, astfel că arătau toate precum trei zâne. Actrița și fiicele ei au fost desigur însoțite de soțul Cosmin Curticăpean, care a preferat să nu ia parte la «shooting», ci a lăsat-o pe Laura și pe fetițe să fie în centrul atenției. 

Vedeta a petrecut o zi absolut încântătoare alături de familie, care a început cu slujba de Duminică de la biserică, apoi a urmat o plimbare prin Cișmigiu și un prânz delicios în compania celor dragi. Unul dintre momentele cele mai speciale pentru Laura a fost atunci când a reușit să-i fure soțului un sărut și o îmbrățișare, așa cum a descris și ea pe contul de socializare.

Nu rata nici: Laura Cosoi, gest emoționant din partea soțului, după nașterea fiicei lor: «Câtă iubire»

«Dimineata a inceput cu imbratisarile calde ale Ritei, am fost la biserica, ne-am plimbat in parcul Cismigiu, am iesit la pranz in oras, am urmarit Magic Arch si am povestim mult despre lumea subacvatica, despre pestii pe care i-am intalnit in calatoriile noastre, dar si despre cei cu care se joaca seara la baie, am facut planuri pentru vacanta ce vine si uite asa mi-am mai alinat dorul de ele! 🌼 Ce duminica frumoasa, cat bucurie imi aduc minunile astea de fetite si ce bine ca am reusit sa “fur” un sarut si o imbratisare de la Cosmin»

Vezi și: Laura Cosoi nu are astâmpăr! Pregătește deja botezul Larei

Rețeta specială a Laurei Cosoi pentru o masă delicioasă în familie

Laura Cosoi este proaspăta mămica a trei fetițe și recent a dezvăluit fanilor o rețetă favorită care o ajută să-și recapete forțele după ce a ales să nască pe cale naturală, la 40 de ani. Actrița este o maestră în arta gastronomiei și cei mai mari fani ai ei sunt chiar fiicele Rita și Vera dar și soțul ei Cosmin Curticăpean. 

,,Ieri am preparat “Melanzane alla parmigiana”, dar s-a mancat atat de repede ca nu am apucat sa mai fac poza cu preparatul finit. Asta da compliment din partea familiei.", a scris actrița pe Instagram.

Ingrediente pentru rețeta Laurei Cosoi

2 vinete

400 ml suc de rosii

2 rosii maruntite

3-4 linguri ulei masline

250 g pecorino

150 g parmezan

100 g mozarella maturata

frunze de busuioc

sare

2 catei usturoi

oregano 2 linguri

Mod de preparare

Vinetele se etaie rondele și se rumenesc la grătar, apoi se prepară sosul. Sucul de roșii și roșiile mărunțite se amestecă, apoi se adaugă uleiul, puțină sare, oregano și frunzele de busuioc proaspat. Încălziți cuptorul la 200 grade.

În tavă se pune câte un strat de vinete rumenite, apoi o parte din sosul de roșii, brânza rasă (pecorino, mozarella), iar un strat de vinete, deasupra sosul ramas și branza. Acoperiți tava și băgați la cuptor 30 minute la 180 grade. Scoateți folia și mai lăsați puțin pentru a se rumeni mai bine.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net