Laura Cosoi, gest emoționant din partea soțului, după nașterea fiicei lor: «Câtă iubire»

Ultima actualizare:

Laura Cosoi a dat naștere în urmă cu câteva zile celei de-a treia fiice, o copilă minunată pe nume Lara. Actrița încă se recuperează după ce a adus-o pe lume pe micuță, iar azi a avut parte de o supriză ca-n filmele de Hollywood de la soțul ei, Cosmin Curticăpean. 

Laura Cosoi, gest emoționant din partea soțului, după nașterea fiicei lor: «Câtă iubire»
Laura Cosoi, gest emoționant din partea soțului, după nașterea fiicei lor: «Câtă iubire»

Vedeta primește enorm de multă dragoste și atenție din partea familiei, după ce a născut-o pe Lara, al treilea copil cu soțul Cosmin Curticăpean. Laura Cosoi și-a dorit foarte mult să nască pe cale naturală, așa că până în prezent nu a fost externată din maternitatea, unde a ales să o aducă pe lume pe fiica ei.

Familia și prietenii sunt cu tot sufletul alături de ea, iar acest aspect a fost evident încă din primele momente în care a prezentat-o pe Lara urmăritorilor de pe social-media, când vedeta a fost invadată de mesaje din partea celor dragi. 

Citește și: Laura Cosoi a născut! Prima imagine cu micuța Lara

Azi, soțul Laurei Cosoi a făcut un gest superb de iubire care aproape i-a adus lacrimi în ochi vedetei. Cosmin Curticăpean a venit în fața spitalului unde este internată soția lui și le-a adus cu el pe celelalte două fetițe ale lor Rita și Vera, pentru a le alina dorul de mamă, în perioada de recuperare. Laura Cosoi a apărut doar la terasa spitalului și le-a făcut cu mâna soțului și fiicelor, care erau ținute în brațe de tăticul lor. 

Imaginea este de-a dreptul impresionantă și demonstrează cum dragostea față de nou-născuta Lara, face familia și mai puternică. 

«Câtă iubire», a scris Laura Cosoi, în dreptul imaginii. 

Vezi și: Cum arată Laura Cosoi la o zi după ce a dat naștere pe cale naturală

Soțul Laurei Cosoi a asistat la nașterea Larei

Laura Cosoi, 40 de ani, și-a găsit jumătatea alături de Cosmin Curticăpean, care, la 7 ani de la mariaj, continuă să fie fascinat de frumoasa lui soție. 

Partenerul actriței preferă să stea în afara luminii reflectoarelor, însă Laura a mărturisit în exclusivitate pentru Clik! că, în ceea ce privește nașterea celei de-a treia fiice, și-a exprimat dorința de asista la momentul când micuța va veni pe lume. 

Nu rata nici: Laura Cosoi și-a făcut bagajul pentru maternitate! Ce gest curajos face Cosmin, soțul vedetei?

Am fost extraordinar de emoționată atunci când am adus-o pe lume pe Rita, cu Cosmin alături, și nu voi uita niciodată prima întâlnire cu Vera, pe acordurile imnului «Ave, Maria!», în zi de mare sărbătoare. Am avut două nașteri grele, dar frumoase și, în pragul celei de-a treia, îmi simt iar sufletul coplețit de emoțiile întâlnirii cu bebelușul, pe care 9 luni l-am ținut atât de aproape de inima mea.

Într-un fel sunt nerăbdătoare și sper ca, la minunatul «dans în doi» care e nașterea, să fac echipă bună cu micuța surioară a Ritei și a Verei. Cosmin va asista la naștere! El este curajos! Are voie în sala de nașteri, pentru că nasc la o clinică particulară și a trecut și pericolul Covid acum“, a dezvăluit Laura Cosoi, cu puțin timp înainte de a naște. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net