Laura Cosoi, ipostază fabuloasă în lenjerie intimă, în luna a noua de sarcină

Ultima actualizare:

Laura Cosoi, 40 de ani, este o mămică care radiază de fericire, mai ales că în scurt timp o va aduce pe lume pe cea de-a treia fiică. Actrița a publicat o fotografie extrem de specială, în care se înfățișează fanilor în lenjerie intimă din dantelă, deși este însărcinată în luna a noua. 

Vedeta a transmis un mesaj puternic tuturor viitoarelor mămici, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare. Laura Cosoi a mărturisit că este într-un continuu proces de acceptare a transformărilor prin care trece corpul ei în timpul sarcinii. Actrița mai are două fiice cu soțul Cosmin Curticăpean, iar acum cuplul o așteaptă pe ce de-a treia fetiță să le bucure sufletele.

Nu e de ratat nici: Laura Cosoi, atac la Smiley: «Mă simțeam bărbatul din relație. Am devenit femeie după ce am fost cu soțul meu»

Laura Cosoi a apărut pe rețelele de socializare în lenjerie intimă din dantelă, de culoare neagră, cu un machiaj foare discret și cu un ,,accesoriu" de bază, burtica de gravidă în luna a noua. Artista și-a lăsat pletele blonde ondulate să-i cadă pe umeri și a radiat de feminitate și senzualitate discretă. Laura și-a lăsat la vedere micile imperfecțiuni ale tenului și ridurile de expresie, care-i confereau și mai multă carismă. 

Interesant de știut și: Cum ţine Laura Cosoi sub control kilogramele în plus, de când e însărcinată

Artista s-a confesat urmăritorilor de pe Instagam că se confruntă transformări ale corpului pe care le întâmpină orice femeie gravidă și a dat de înțeles că este vorba de un proces firesc care trebuie nu numai acceptat, ci și îmbrățișat și celebrat ca atare. Maniera în care Laura și-a arătat recunoștința față de viitorul statut de mamă a trei copii a fost prin postarea a mai multor imagini în care își arată burtica în toată splendoarea. 

,,Despre cum ma impac cu transformarile corpului pe parcursul sarcinii", a scris ea poe paginile de socializare. 

Laura Cosoi, atac subtil la Smiley

Laura Cosoi a făcut recent o declarație destul de controversată în podcastul lui Mihai Morar, în care a lovit subtil în fostul iubit, artistul Smiley, cu care a fost într-o relație vreme de 6 ani. Actrița a declarat că nu s-a simțit cu adevărat femeie în nicio relație pe care a avut-o până la soțul ei actual, Cosmin Curticăpean. 

„Deja eu mă simțeam bărbatul din relații. Eu nu mă simțeam așa până nu l-am întâlnit pe soțul meu. Ne-am certat foarte mult în primul an, că eram bossy. Aveam o energie masculină. El era: what? El fiind obișnuit el să fie bărbatul. Mi-a zis după un an: să știi că în relația asta nu vor fi doi bărbați. Mi-am dat seama că am devenit femeie abia când am fost lângă el. De asta sunt și foarte maternă. M-a făcut să mă văd așa. Maică-mea se uită la mine și îmi zice că nu și-a imaginat că voi fi vreodată așa”, a declarat Laura Cosoi în podcastul lui Mihai Morar.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net