Laura Cosoi nu are astâmpăr! Pregătește deja botezul Larei

Familia Laurei Cosoi a devenit mai numeroasă pe 23 iunie, când vedeta a dat naștere unei fetițe care va purta numele de Lara. Laura s-a recuperat rapid, este într-o formă de zile mari și deja pune la punct detaliile legate de botez!

Laura Cosoi se gândește deja la botezul Larei
Laura Cosoi se gândește deja la botezul Larei

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au devenit părinții unei fetițe pe nume Lara. Deși au trecut doar câteva zile de la nașterea micuței, Laura este pregătită să revină la programul obișnuit și are o energie debordantă. Așadar, deja face planuri pentru botez și știe în ce loc va fi creștinată cea mai nouă membră a familiei. 

Te-ar putea intersa și: Laura Cosoi, imagine emoționantă alături de cele trei fetițe

„Botezul o să îl facem în Maramureș, cu siguranță. Vrem să fie aceeași biserică, același preot. Ne-am gândit să păstrăm tradiția pentru ele, în primul rând, să nu se facă diferențe, să aibă aceeași poveste. Așa s-a făcut și la noi în familie, la aceeași biserică și același preot, s-a păstrat cumva. Să nu se facă diferența între copii, că unul este botezat undeva și celălalt în altă parte. Copiii sunt atenți la detalii, vor să știe aceste lucruri”, a declarat Laura Cosoi, conform Ego.ro. 

Cum s-au cunoscut Laura și Cosmin Curticăpean 

Laura Cosoi și Cosmin s-au cunoscut la un restaurant, dar nu și-au vorbit imediat. Ulterior, s-au reîntâlnit într-o excursie la munte, cu un grup de prieteni comuni. Abia atunci au început să comunice și să devină amici. Laura susține că a știut, din prima clipă, că el avea să fie tatăl copiilor ei, iar povestea lor de iubire este una demnă de filele unui roman.

Laura și Cosmin Curticăpean formează un cuplu de zece ani și au împreună trei fetițe superbe, Rita și Vera și Lara. 

Vezi și: Cum arată Laura Cosoi la o zi după ce a născut-o pe Lara 

Recent, Laura Cosoi a fost invitata lui Mihai Morar la podcastul pe care acesta îl realizează. Actrița a vorbit despre conexiunea specială pe care o împarte cu soțul său și a lansat un atac neașteptat și subtil la adresa fostului iubit, Smiley. 

Laura a povestit că, înainte de a-l cunoaște pe Cosmin Curticăpean, nu s-a simțit femeie și avea senzația că trebuie să poarte întreaga responsabilitate pe umerii săi. Deși nu a oferi nume concrete, cu toții ne-am gândit și la relația pe care Laura a avut-o cu Smiley în perioada 2007-2012. 

  „Deja eu mă simțeam bărbatul din relații. Eu nu mă simțeam așa până nu l-am întâlnit pe soțul meu. Ne-am certat foarte mult în primul an, că eram bossy. Aveam o energie masculină. El era: what? El fiind obișnuit el să fie bărbatul. Mi-a zis după un an: să știi că în relația asta nu vor fi doi bărbați. Mi-am dat seama că am devenit femeie abia când am fost lângă el. De asta sunt și foarte maternă. M-a făcut să mă văd așa. Maică-mea se uită la mine și îmi zice că nu și-a imaginat că voi fi vreodată așa”, a povestit Laura. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net