Cum arată Laura Cosoi la o zi după ce a dat naștere pe cale naturală

Ultima actualizare:

Laura Cosoi tocmai a dat naștere unei fetițe minunate, pe nume Lara. Iată că la doar 24 de ore după ce a adus-o pe lume pe cea de-a treia fiică, blondina s-a pozat din clinica unde este internată, iar cu această ocazie fanii au avut ocazia să vadă cum arată după ce a născut pe cale naturală.

laura cosoi jpeg

Laura Cosoi și soțul ei Cosmin Curticăpean au avut parte de un moment extrem de emoționant ieri, când au urat bun-venit celei de-a treia fiice ale lor, Lara. Actrița nu și-a lăsat fanii în suspans și a postat imediat o imagine superbă cu fiica ei, la doar câteva ore după ce a venit pe lume. 

Trebuie să vezi și: Laura Cosoi a născut! Prima imagine cu micuța Lara

La o zi după ce a dat naștere pe cale naturală celui de-al treilea copil, Laura Cosoi încă se recuperează în clinica privată, dar a dorit să împărtășească sentimentele copleșitoare pe care le simte în calitate de mămă a trei fiice. Actrița a publicat un mesaj superb, în care a dezvăluit că în ultimele ore a ținut-o strâns în brațe pe copila nou-născută și i-a povestit despre surioarele ei și minunata familie ce o așteaptă acasă.

Nu rata nici: Laura Cosoi, ipostază fabuloasă în lenjerie intimă, în luna a noua de sarcină

Laura Cosoi arată superb la doar 24 de ore după ce a dat naștere pe cale naturală. Vedeta s-a pozat fără niciun pic de machiaj, cu un zâmbet subtil și radios ce exprimă fericire și recunoștință față de noul miracol din viața ei. 

,,24 de ore de cand a venit pe lume iubirea noastra, Lara. In aceste ore nu am facut altceva decat sa o tin in brate, sa o miros, sa o privesc. Si nu ma mai satur…

I-am povestit despre lumea asta minunata, despre Dumnezeu, despre surioarele ei, despre taticul perfect si toti cei dragi din familie, care de-abia astepta sa o cunoasca!

Ii multumesc in fiecare clipa ca ne-a dat sansa sa ii fim parinti, sa o iubim, sa fim acolo pentru ea, de fiecare data, pentru totdeauna!

Esti sufletul nostru, Lara! Va multumim din suflet pentru toate gandurile pline de dragoste si lumina! Ne-au ajuns la inima", a scris Laura Cosoi pe contul personal de socializare. 

Merită să vezi și: Laura Cosoi, atac la Smiley: «Mă simțeam bărbatul din relație. Am devenit femeie după ce am fost cu soțul meu»

Laura Cosoi va juca rolul principal într-un serial de televiziune

Laura Cosoi, 40 de ani, este o femeie împlinită atât în plan personal, cât și în plan profesional. Vedeta este atât de pasionată de meseria de actriță, încât și pe timpul celei de-a treia sarcini nu a luat pauză de la filmări. 

Laura a dezvăluit, pe vremea când era însărcinată în opt luni cu micuța Lara, că lucrează deja la un nou serial de televiziune. Este vorba de producția ,,Pup-o, mă: Înfruntarea bacilor", în care blondina va juca, pentru prima dată, rolul principal. 

,,Săptămâna aceasta am început filmările pentru un serial care va avea premieră în toamnă, la TV. Mă gândeam în urmă cu ceva vreme că tare îmi lipsește rutina unui serial, același drum, aceeași echipă, același cadru, repetițiile, întâlnirile cu colegii, cafeaua din pauză și emoțiile de dinaintea primei zile de filmare! Și iată-mă!

Când am acceptat propunerea de a filma, fiind deja însărcinată, nu mi-am imaginat că mă va prinde luna a noua pe platoul de filmare. Dar mă simt foarte bine și fetița se dezvoltă în grafic. Așadar, salutări de pe set și mulțumiri pentru toate gândurile de susținere", a scris Laura Cosoi pe paginile de socializare. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net