Laura Cosoi, imagini rare, de colecție, alături de soț! Dificultățile prin care trece vedeta, după naștere

Ultima actualizare:

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au devenit, recent, fericiții părinți al celui de-al treilea copil, o fetiță sănătoasă și superbă, pe nume Lara. Desigur, a fi mamă pentru trei fiice nu este lucru ușor, iar azi, Laura Cosoi a împărtășit fanilor problemele cu care s-a confruntat în ultima vreme. Din fericire, s-a putut baza pe soțul ei, alături de care a împărtășit imagini de colecție. 

Laura Cosoi, imagini rare, de colecție, alături de soț!
Laura Cosoi, imagini rare, de colecție, alături de soț!

Laura Cosoi a trecut printr-o naștere naturală la 40 de ani, iar acum se confruntă din nou cu tot ceea ce înseamnă grija față de un nou-născut, în special nopțile nedormite. Vedeta a dezvăluit, pe contul ei de socializare, că, din momentul în care fiicele ei au venit pe lume, nopțile au fost ceva mai agitate și abia dacă s-a putut odihni.  

Citește și: Laura Cosoi, pictorial fashion alături de cele trei fiice: «Am reușit să fur un sărut de la Cosmin»

Actrița mai subliniază totuși că a fost dintotdeauna conștientă de efortul major și sacrificiile pe care le presupune rolul de mamă, dar realizează, de fiecare dată când se uită la copiii ei, că fiecare act de străduință a meritat. 

Laura Cosoi a publicat și o serie de imagini rare alături de soțul ei, Cosmin Curticăpean, ce radiază de fericire în prezența fiicelor sale. 

«Nu am reusit sa dorm mai deloc asta noapte, dar este in regula. Sunt ani de cand nu mai asteptari, ani de cand nu am mai legat o noapte de somn. Ce vreau sa spun este ca daca te raportezi corect la venirea pe lume a copiilor, nu ti se pare complicat. Nu este tot timpul usor, dar cu siguranta este si frumos.

Asadar, hai sa gasim si ceva bun in tot acest scenariu, in toata oboseala acumulata, in toata harmalaia din jur, in toate clipele cand simtim ca ne pierdem rabdarea si nu ne mai regasim pe nicaieri. Spre exemplu, Lara zambeste strengareste in coltul gurii, complice asa, dupa fiecare alaptat. Si uite asa as sta treaza o viata, doar ca sa ma bucur de zambetul ei!» a declarat Laura Cosoi. 

Vezi și: Laura Cosoi nu are astâmpăr! Pregătește deja botezul Larei

Laura Cosoi și-a celebrat recent fratele mai mic

Laura Cosoi și-a surprins recent urmăritorii, după ce a publicat o serie de imagini alături de fratele ei mai mic, Andrei, în vârstă de 22 de ani. Tânărul este baschetbalist și trăiește în iași, unde practică sport de performanță. Actrița are un frate și mai mic, pe nume Marius. Vedeta i-a transmis lui Andrei un mesaj cu ocazia zilei lui de naștere. 

«La mulți ani, frățiorului maaaare! Să te bucuri de viață!» a scris Laura în mediul online. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net