WOW! Laura Cosoi, shooting în costum de baie, la două luni după ce a născut

Ultima actualizare:

Laura Cosoi a devenit mămica celei de-a treia fiice cu soțul Cosmin Curticăpean, când micuța Lara a venit pe lume pe 23 iunie. Actrița a ales să nască pe cale naturală, iar la două luni de la eveniment, blondina a pozat la piscină în costum de baie, arătând de-a dreptul superb.

WOW! Laura Cosoi, shooting în costum de baie, la două luni după ce a născut
WOW! Laura Cosoi, shooting în costum de baie, la două luni după ce a născut

Laura Cosoi, 40 de ani, este fericita mamă a trei fiice, Lara, Rita și Vera. Micuța Lara a venit pe lume în urmă cu abia două luni, iar soțul vedetei, Cosmin Curticăpean a ținut să asiste la nașterea fetiței. 

Iată că la doar două luni după ce a adus-o pe lume pe Lara, Laura Cosoi s-a etalat la piscină în costum de baie, iar blondina arată spectaculos. Actrița este adepta unui stil de viață sănătos și echilibrat, așa că nu s-a supus vreunei diete draconice și nici nu a luat cu asalt sala de fitness. Laura Cosoi a îmbrățișat schimbările prin care a trecut corpul ei cu fiecare naștere, iar acum, la 40 de ani și la scurt timp după ce a dat viață celei de-a treia fiice, pe cale naturală, Laura reușește să rămână superbă și radioasă. 

Secretul nu este vreun regim de slăbit strict, ci din contră încrederea în sine și acceptarea cu seninătate și recunoștință a modificărilor prin care trece corpul unei femei de-a lungul vieții.

Astfel, Laura Cosoi reușește să fie o mămică sexy și nu a ezitat să facă un shooting în costum de baie, pentru un brand. Actrița a îmbrăcat un costum de baie întreg, de culoare albastră, care îi scatea în evidență formele și decolteul voluptuos. Vedeta este surprinsă într-o ipostază de o senzualitate discretă, chiar în momentul în care iese din piscină. Fanii au reacționat imediat, iar imaginea a adunat în scurt timp peste 2.600 de aprecieri. 

Laura Cosoi, prima vacanță cu cei trei copii, pe litoral

Vedeta se află la acest moment într-o vacanță cu familia în Bulgaria și a împărtășit fanilor o serie de imagini cu momentele minunate petrecute în compania celor dragi. Blondina a descris experiența pe care a avut-o ca turist pe litoralul bulgăresc și a fost deosebit de impresionată de servicii, așa cum le-a confesat și fanilor. Laura Cosoi a recunoscut că vacanța cu trei copii a fost o provocare, dar noroc cu soțul ei care a ajutat-o să facă față acestei provocări de cursă lungă. 

«Mai sunt cateva zile din vacanta noastra pe litoralul bulgaresc. Acum, tragand linie, sincer va spun ca nu stiu ce as fi facut cu copiii in alta parte, ma refer la fix aceasta formula, in aceasta etapa a vietii noastre. Probabil alergam transpirati sa cautam umbrele si sezlonguri, da copiii cu crema, pune-le palaria, scoate jucariile, cand ne-am fi instalat, probabil ca ar fi fost deja pranzul. Apoi cauta restaurant, iar ele obosite si lipsite de rabdare ar fi cerut 2-3 feluri de mancare de care nu s-ar fi atins. Ia inghetata, lasa sucul, hai la somn si de la capat! Practic, imi spunea cineva cand am zis ca plecam in vacanta, „vacanta e pentru copii, voi sunteti in cantonament” 😂 Si chiar asa a fost!»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net