Cine este Mara Bănică, fosta prezentatoare de la Acces Direct? A dat Antena 1 pe PRO TV!

Mara Bănică este una dintre cele mai cunoscute vedete de la Antena 1, dat fiind faptul că o vedem la emisiuni precum „Acces Direct” sau „Xtra Night Show” de ani buni. Recent, ea a făcut o mutare neașteptată și a încheiat colaborarea de lungă durată, pentru a pleca la postul concurent, PRO TV.

mara banica

Vedeta a devenit mamă în urmă cu destul de puțin timp, însă acest lucru nu a oprit-o să accepte provocarea de a participa la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, care deja se filmează în Republica Dominicană și care va fi prezentată de Cabral și Adela Popescu. Mara Bănică este un cunoscut jurnalist, fiind corespondent de război pe fronturile din Kosovo, Afghanistan și Irak.

S-ar putea să te intereseze și: Pățaniile Marei Bănică cu bebelușa Donca, în Turcia: „Nu esti în vacanță cu un copil mic!”

De altfel, datorită stilului său tranșant a ajuns și în Spania, după producerea atentatelor, a discutat despre eliberarea Fâșiei Gaza și despre atentatele de la Londra. A ajuns reporter în anul 1994, însă și-a continuat cariera în presa scrisă, la publicația ZIUA. A scris ani buni până în 2002, când a decis să revină în teleiziune, la Realitatea TV.

Mara Bănică, implicată în mai multe scandaluri

În ciuda carierei pe care și-a construit-o ca jurnalist pe diferite nișe, Mara Bănică a ajuns cunoscută datorită aparițiilor sale din emisiuni de scandal, fiind un simbol al mai multor scandaluri relevante care au luat cu asalt România. Neînfricată, bruneta a postat o fotografie în care apare nud, după ce iubitul a amenințat că va da imaginea respectivă publicațiilor.

Nu rata nici: Mara Bănică i-a dat de gol! Ce a spus despre Mihai Morar, Mitoșeru și Pepe?

Mara Bănică este căsătorită, soțul ei fiind la conducerea unei companii din Germania, motiv pentru care vine destul de rar în România. Nu se știe identitatea bărbatului, însă jurnalista are numai cuvinte de laudă la adresa lui și îl consideră un om foarte deștept. Cei doi au împreună o fetiță, moderatoarea TV fiind și mama unui băiat provenit dintr-o relație anterioară.

„Eu am zis clar că dacă până la 35 de ani nu mă căsătoresc, eu fac un copil, ceea ce am făcut. Dima ştie că are un alt tată biologic, nu va avea o surpriză mai târziu. Nu am avut o relaţie cu acest om, nu eram din acelaşi mediu social. Am pus punct poveştii repede, după o lună.”, a povestit jurnalista, despre băiatul cel mare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net