Florin Călinescu revine pe TV! Va putea fi urmărit într-o emisiune foarte populară

Celebrul Florin Călinescu revine pe micul ecran. Îndrăgitul om de televiziune va fi prezent într-o emisiune foarte populară de la Antena 1. Vestea reprezintă o adevărată surpriză pe piața media din România, dar noul rol credem că i se va potrivi de minune carismaticului Florin Călinescu.

Florin Călinescu revine pe TV!
Florin Călinescu revine pe TV!

Celebrul prezentator schimbă decorul la doar câteva luni după ce a încheiat aventura de la Prima TV. Fost jurat la „Românii au talent” și prezentator al emisiunii „Chestiunea zilei”, Florin Călinescu va putea fi văzut la „iUmor”, în următorul sezon al show-ului. El este invitat ca jurat.

Citește și: VIDEO Unde s-a filmat Călinescu, după ce s-a spus că «ar fi murit»: «Vreau să le spun tuturor cretinilor...»

Anunțul a fost făcut prin intermediul unui promo postat pe pagina de Instagram a emisiunii iUmor. „Fazele care te dau pe spate și te amuză la maxim, se văd, în curând, în sezonul 13, iUmor”, este mesajul transmis pe rețeaua de socializare, iar în imagini poate fi observat și îndrăgitul om de televiziune.

Citește și: Florin Călinescu tună și fulgeră la Prima TV. Angajații sunt puși pe jar

Florin Călinescu vine la Antena 1. Va fi jurat la emisiunea iUmor

Așadar, în sezonul 13 al îndrăgitei emiuni de la Antena 1, Florin Călinescu își va folosi șarmul și umorul caracteristic, așezându-se lângă Delia, Cheloo și Bendeac. El va fi invitat la masa juriului într-una dintre edițiile noului sezon.

Vezi și: Florin Călinescu și-a anunțat marea revenire! «Televiziunea a murit. Traiasca internetul!»

După ce a fost jurat al emisiunii „Românii au talent”, Florin Călinescu a plecat de la Pro TV, iar apoi a moderat un show la Prima TV, care amintea de celebra lui emisiune „Chestiunea zilei”. Din păcate, această aventură s-a terminat destul de repede.

Florin Călinescu se mută la Antena 1. De ce plecase de la Prima TV

„Este un șef destul de dificil și nu știe exact ce vrea. Nu mai vrea formatul pe care l-a făcut anul trecut și și-a dorit să experimenteze mai multe formate și ore, de la matinal până în weekend, însă niciuna nu i-a fost pe plac.

A schimbat și reîmprospătat echipa, însă nu s-a decis asupra unui format”, declara în urmă cu câteva luni cunoscutul prezentator, potrivit tvmania.ro.

Deși spre finalul lunii mai, îndrăgitul actor și om de televiziune scria pe Facebook că: ,,Televiziunea a murit. Traiască internetul!”, iată că Florin Călinescu revine rapid pe micul ecran. Noi nu putem decât să ne bucurăm, deoarece suntem convinși că celebrul om de TV va oferi culoare și savoare, așa cum ne-a obișnuit de fiecare dată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
FotoJet (31) jpg
Televiziune NBC news
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net