Florin Călinescu revine pe TV! Va putea fi urmărit într-o emisiune foarte populară

Celebrul Florin Călinescu revine pe micul ecran. Îndrăgitul om de televiziune va fi prezent într-o emisiune foarte populară de la Antena 1. Vestea reprezintă o adevărată surpriză pe piața media din România, dar noul rol credem că i se va potrivi de minune carismaticului Florin Călinescu.

3 florin calinescu a avut coronavirus 2 jpg jpeg
Florin Călinescu revine pe TV!

Celebrul prezentator schimbă decorul la doar câteva luni după ce a încheiat aventura de la Prima TV. Fost jurat la „Românii au talent” și prezentator al emisiunii „Chestiunea zilei”, Florin Călinescu va putea fi văzut la „iUmor”, în următorul sezon al show-ului. El este invitat ca jurat.

Citește și: VIDEO Unde s-a filmat Călinescu, după ce s-a spus că «ar fi murit»: «Vreau să le spun tuturor cretinilor...»

Anunțul a fost făcut prin intermediul unui promo postat pe pagina de Instagram a emisiunii iUmor. „Fazele care te dau pe spate și te amuză la maxim, se văd, în curând, în sezonul 13, iUmor”, este mesajul transmis pe rețeaua de socializare, iar în imagini poate fi observat și îndrăgitul om de televiziune.

Citește și: Florin Călinescu tună și fulgeră la Prima TV. Angajații sunt puși pe jar

Florin Călinescu vine la Antena 1. Va fi jurat la emisiunea iUmor

Așadar, în sezonul 13 al îndrăgitei emiuni de la Antena 1, Florin Călinescu își va folosi șarmul și umorul caracteristic, așezându-se lângă Delia, Cheloo și Bendeac. El va fi invitat la masa juriului într-una dintre edițiile noului sezon.

Vezi și: Florin Călinescu și-a anunțat marea revenire! «Televiziunea a murit. Traiasca internetul!»

După ce a fost jurat al emisiunii „Românii au talent”, Florin Călinescu a plecat de la Pro TV, iar apoi a moderat un show la Prima TV, care amintea de celebra lui emisiune „Chestiunea zilei”. Din păcate, această aventură s-a terminat destul de repede.

Florin Călinescu se mută la Antena 1. De ce plecase de la Prima TV

„Este un șef destul de dificil și nu știe exact ce vrea. Nu mai vrea formatul pe care l-a făcut anul trecut și și-a dorit să experimenteze mai multe formate și ore, de la matinal până în weekend, însă niciuna nu i-a fost pe plac.

A schimbat și reîmprospătat echipa, însă nu s-a decis asupra unui format”, declara în urmă cu câteva luni cunoscutul prezentator, potrivit tvmania.ro.

Deși spre finalul lunii mai, îndrăgitul actor și om de televiziune scria pe Facebook că: ,,Televiziunea a murit. Traiască internetul!”, iată că Florin Călinescu revine rapid pe micul ecran. Noi nu putem decât să ne bucurăm, deoarece suntem convinși că celebrul om de TV va oferi culoare și savoare, așa cum ne-a obișnuit de fiecare dată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

cub silvia chifiriuc png
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
cub acident avioane Heathrow Londra
FotoJet jpg
colaj coolio png
FotoJet jpg
Coolio FOTO Getty Images jpg
paltineanuaustral1 Sursafacebook jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Ioana Petric jpg
2 sex and the city jpg jpeg
Costel Bojog, noul jurat iUmor foto Antena 1
ruxi si cristi mitrea jpg
BeFunky collage (10) jpg