VIDEO După ce i-a „umilit” pe Delia și Bendeac la iUmor, un fost concurent, pe scenă cu un super star din Marea Britanie!

Ultima actualizare:

Octavian Man s-a remarcat prima dată pe scena iUmor, unde a făcut roastul vedetelor din showbiz-ul autohton, în fața Deliei, a lui Mihai Bendeac și a lui Cheloo. Românul a făcut recent senzație la un concert din Paris, unde s-a alăturat unuia dintre cei mai în vogă artiști rep ai momentului.

image

Octavian Man este unul dintre foștii concurenți la iUmor, tânărul ajungând chiar și în finală. Din păcate, deși a atras simpatia lui Bendeac și a lui Cheloo, Delia nu a fost deloc impresionată, ba din contră, l-a taxat dur pentru anumite glume care i s-au părut misogine.

Citește și: Delia și-a ieșit din minți la iUmor: Glumele că Daniela Crudu e o prostituată nu mai sunt funny!

Timpul a trecut, iar Octavian s-a focusat pe alte pasiuni, cum ar fi călătoriile și muzica. Acesta și-a demonstrat talentul în fața unei mulțimi numeroase, nu la un show de talente, ci într-o sală de concerte din Paris, unde a cântat alături de un artist de talie internațională. 

Nu rata nici: Dany D, în același film cu un mare actor de la Hollywood! Cei doi s-au super împrietenit

Octavian este pasionat de muzica rap, iar  unul dintre artiștii săi preferați este Dave, repăr britanic care înregistrat piese nume mari precum Drake, Ed Sheeran sau Stormzy. Dave a fost recunoscut drept cel mai bun artist Hip-Hop al anului, la premiile Brit Awards, fiind nominalizat si la premiile pentru cel mai bun artist și cel mai bun album, pierzând însă în fața lui Adele.

WOW: Marilyn Monroe, blonda de la Hollywood, interzisă minorilor pe Netflix

Dave a avut concert la Paris, iar Octavian Man a călătorit special pentru a-și cunoaște idolul. Artistul a fost atât de impresionat de pasiunea pentru muzică a românului, încât i-a oferit ocazia de a-și dovedi talentul pe scenă, în cadrul concertului pe care l-a susținut. 

Cum a reacționat publicul din Paris când românul a apărut pe scenă

Momentul în care Octavian Man a fost invitat de Dave să i se alăture a generat un val de entuziasm și ovații din partea fanilor, care nu știau la ce să se aștepte de la tânărul român. Din fericire, Octavian Man s-a ridicat la înălțimea așteptărilor și a oferit o reprezentație fulminantă, având în vedere că se afla pentru prima dată în fața unui public atât de generos. 

Interesant și: Modelul internațional Daria Chimoiu s-a cuplat cu starul de la Hollywood Nat Wolff, prietenul Selenei Gomez

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară, cei care au luat parte la concert fiind foarte plăcut impresionați de românul care «nu a dormit 36 de ore» pentru a cântă alături de artistul său preferat. 

Spectatorii au postat pe rețelele de socializare mai multe clipuri cu acest moment special, care în scurtă vreme s-au viralizat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
image
actualitate.net
image
actualitate.net