Cum s-a schimbat via╚Ťa lui Mihai Radu, c├ó╚Ötig─âtorul iUmor? ┬źAm prins o curs─â bun─â┬╗

Mihai Radu a venit cu un num─âr inedit la iUmor, fapt ce i-a adus ╚Öi marele premiu ├«n valoare de 20.000. Dup─â ce a intrat ├«n posesia banilor, c├ó╚Ötig─âtorul edi╚Ťiei din acest an are parte de o cu totul alt─â via╚Ť─â.

Mihai Radu jpg
Cum s-a schimbat via╚Ťa lui Mihai Radu, c├ó╚Ötig─âtorul iUmor

├Änainte de apari╚Ťia la iUmor, Mihai Radu era ╚Öofer de Uber ╚Öi, din cauza meseriei sale, a reu╚Öit s─â culeag─â cele mai amuzante ├«nt├ómpl─âri pe care acesta le-a tr─âit, dar ╚Öi cum ╚Öi-a cunoscut so╚Ťia.┬á

S-ar putea să te intereseze și: Concurent luat la rost, pe scena iUmor. Rapperul care a încercat să-l impresioneze pe Cheloo

Câștigătorul iUmor, de la Uber, la scenă

A╚Öadar, Mihai Radu nu doar c├ó a plecat acas─â cu suma de 20.000 de euro, cel mai nou comediant din industrie a renun╚Ťat la vechiul loc de munc─â, deoarece este chemat s─â participe la diverse evenimente publice de stand-up comedy.

C├ó╚Ötigarea sezonului 12 al iUmor a fost printre cele mai mari surprize pentru Mihai Radu. Acesta a amintit c─â a fost ╚Öofer at├ótia ani, iar apari╚Ťia sa pe micile ecrane avea ca scop s─â le ofere jura╚Ťilor, dar ╚Öi telespectatorilor momente amuzante pe care le-a tr─âit ├«n timpul vie╚Ťii sale.

ÔÇ×M─â bucur c─â am reu╚Öit a╚Öa ceva. Este un vis c─â sunt aici ╚Öi am realizat treaba asta. ├Än sf├ór╚Öit am prins o curs─â bun─â, de 20.000 de euro, adic─â m-am s─âturat de restul de 10 lei. V─â mul╚Ťumesc din suflet tuturor. Victorie!ÔÇŁ, a declarat Mihai Radu, la Xtra Night Show, potrivit Spynews.

Mihai Radu, mai bogat cu 20.000 de euro și o nouă carieră

Finala din acest an al iUmor a avut pe scen─â 13 concuren╚Ťi gata s─â dea totul din ei pentru a pune m├óna pe premiul de 20.000 de euro.

Cite╚Öte mai multe informa╚Ťii despre acest subiect:┬áMihai Radu a c├ó╚Ötigat iUmor sezonul 12! Cu ce num─âr i-a impresionat pe telespectatori

Pentru votul telespectatorilor, al─âturi de Mihai Radu, au mai luptat ╚Öi Claudia Amuzic─â, Scuze Noi, Eduard Moise, Vlad Barbu, Drago╚Ö Stan, Emanuel Bighe, Emanual Dodu╚Ť, Roxana Chiperi, Darisian ╚śtefan Luncanu, Zsolt Rosznai, Rikito Watanabe, Radu Giurc.

Chiar ╚Öi a╚Öa, Mihai Radu a fost cel care a reu╚Öit s─â-i fac─â pe oameni s─â rezoneze ╚Öi s─â r├ód─â cel mai bine. Astfel, ├«n urma votului publicului, acesta a plecat acas─â cu suma de 20.000 de euro, dar ╚Öi cu o nou─â via╚Ť─â ╚Öi o carier─â ├«n lumea comediei.┬á

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion ╚Ťiriac png
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
Alexandru Arsinel batran
1 bruce willis jpg jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image
image
image
image
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
image png
Alexandru Arsinel batran
cub ion ╚Ťiriac png