Concurent luat la rost, pe scena iUmor. Rapperul care a încercat să-l impresioneze pe Cheloo

Ultima actualizare:

Emanuel Doduț s-a prezentat cu un moment de roast special dedicat juraților de la iUmor, dar care a reușit, mai mult, să-l intrige pe Cheloo.

Emanuel Doduț nu a reușit să câștige aprecierea lui Cheloo, dar sigur i-a câștigat pe telespectatori
Emanuel Doduț nu a reușit să câștige aprecierea lui Cheloo, dar sigur i-a câștigat pe telespectatori

Emanuel Doduț s-a pregătit cu un număr de roast care, așa cum spera el, trebuia să-i dea pe spate pe jurații iUmor, Cheloo, Delia și Bendeac. Chiar dacă Mihai Petre nu era pe lista lui, rapperul a reușit să improvizeze câteva versuri și a reușit să-l impresioneze pe artist.

Rapper vs Rapper. Doduț nu a reușit să-l impresioneze pe Cheloo

Pe ritm de muzică rap, Emanuel Doduț a venit cu câteva versuri care au reușit să-i „enerveze” pe jurații de la iUmor. Începând cu Cheloo, pentru care a venit cu un mesaj special, despre cei douăzeci de ani de carieră, până la Delia, pe care a comparat-o cu Loredana Groza, rapperul nu s-a lăsat și a avut grijă să lovească fiecare punct.

Chiar dacă numărul a fost pregătit special încât să-l deranjeze pe Cheloo, se pare că acesta nu a reușit, pe bune, să-l impresioneze pe rapperul cu peste 20 de ani de experiență. Imediat după finalul momentului, Cheloo a început să-l întrebe care a fost, de fapt, mesajul acestui moment și ce notă și-ar fi acordat, de fapt, concurentul. 

Cu foarte multă încredere, concurentul și-ar fi acordat nota 8, fapt care l-a făcut pe Cheloo, cel mai dur jurat, să exclame „Opt! Opt este o notă mare!”.

Vezi și Surpriză de proporții la iUmor! Ce jurați vor face roast? «Îmi voi lua revanșa»

În cele din urmă, Mihai Petre și Cheloo nu au fost impresionați de acest moment și nu i-au acordat Like-ul pe care Doduț îl visa.

Câștigătorul iUmor va pleca acasă cu un premiu în valoare de 20.000 de euro

În această seară, 13 concurenți se luptă pentru premiul în valoare de 20.000 de euro de la iUmor. 

În această seară, concurenții care se luptă pentru simpatia publicului și premiul de 20.000 de euro sunt: Mihai Radu, Radu Giurcă, Rikito Watanabe, Zsolt Rosznai, Roxana Chiperi, Darisian Ștefan Luncanu, Emanuel Bighe, Emanuel Doduț, Dragoș Stan, Vlad Barbu, Eduard Moise, Claudia Amuzică și Scuze Noi.

Citește și Ei sunt finaliștii „Iumor”! Cum îți poți vota preferatul

Totuși, cei care vor decide cine pleacă cu premiul de 20.000 de euro vor fi telespectatorii, care-și pot vota favoritul prin SMS la 1313, după ce Șerban Copoț și Dan Badea au dat startul votului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu (1) jpg
netflix pixabay jpg
televiziune webp
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix jpeg
netflix jpeg
claudia patrascanu copii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net