Ei sunt finaliștii „Iumor”! Cum îți poți vota preferatul

Ultima actualizare:

După trei luni în care zeci de concurenți au urcat pe scena „Iumor" pentru a demonstra că au simțul umorului foarte dezvoltat, iată că a sosit momentul ca emisiunea să-și desemneze marele câștigător. Cine se luptă pentru premiul pus la bătaie și cine va fi al patrulea jurat? 

Sezonul 12 Iumor se apropie de final Sursă foto: Antena 1
Sezonul 12 Iumor se apropie de final Sursă foto: Antena 1

„Iumor", sezonul cu numărul 12, se apropie la final. După trei luni pline de amuzament, dar și de momente mai puțin plăcute, cei 13 finaliști care au reușit să impresioneze juriul vor urca încă o dată pe scenă pentru a demonstra că merită premiul. 

Citește și: Surpriză de proporții la Iumor. Ce jurați vor face roast? 

Duminică, 22 mai, lui Cheloo, Mihai Bendeac și Deliei li se va alătura Mihai Petre, în rol de al patrulea jurat. Prezența lui în emisiune este una care aduce echilibru și imparțialitate, conform actorului Mihai Bendeac. 

„Mihai Petre este un jurat foarte oficial care face acest lucru în mod asumat. El asociază titulatura de jurat cu cea a unui judecător de caz”, a spus Mihai Bendeac despre colegul de pupitru.

Vă reamintim că cei 13 concurenți care au ajuns în finală datorită voturilor telespectatorilor sunt: Scuze Noi, Claudia Amuzică, Eduard Moise, Vlad Barbu, Dragoș Stan, Emanuel Doduț, Emanuel Bighe, Darisian Ștefan Luncanu, Roxana Chiperi, Zsolt Rosznai, Rikito Watanabe, Radu Giurcă, dar și Mihai Radu.

Cei care vor decide cine pleacă acasă cu premiul cel mare, dar și mai bogat cu 20.000 de euro, vor fi tot telespectatorii. 

Publicul telespectator va putea alege, duminică seară, marele câștigător al sezonului 12, dar și al premiului în valoare de 20.000 de euro, prin SMS la 1313, după ce Șerban Copoț și Dan Badea vor anunța startul votului.

Vezi și: Maia Morgenstern, roast fabulos la Iumor 

Sezonul de anul acesta al emisiunii „Iumor" a avut și un element de noutate. În fiecare ediție a fost invitat un al patrulea membru al juriului, care a avut posbilitatea de a vota numerele preferate. Între cei care au stat la pupitru s-au numărat Monica Bîrlădeanu, Rodica Popescu Bitănescu, Răzvan Exarhu, Florin Dumitrescu, Carmen Tănase, Mihai Petre, Dani Oțil, Cătălin Bordea, Iulia Albu, Maria Popovici, Ana Morodan și Micutzu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net